Dræb det med kærlighed

Det lyder så voldsomt, men ikke desto mindre så er det en virkelig vigtig evne at kunne.

Det er ikke det samme som at sige at det er let, for det er det bestemt ikke altid. Når vi bliver overfuse, føler uretfærdighed og verbale overgreb, så kan det være svært at nå frem til et smil, overbærenhed og rummelighed. Men jeg vil bede dig om at forsøge, bare for din egen skyld. For det handler meget mere om, hvad DU vil have ud af det. Om et skænderi eller tumult er i højsæde lige her? Om dit nervesystem skal være på overarbejde eller måske helt bryde sammen pga af en eller anden idiot der ikke kan finde ud af at tale pænt eller opføre sig ordenligt. Skal den situation eller person virkelig have den magt over dig, at du går i stykker af det? For det er det der vil ske....

Når du påvirkes af ord, situationer, påvirkninger fra det eksterne, så er det i virkeligheden dig selv der giver det lov. For hvis du i virkeligheden var røv ligeglad, så havde det ingen betydning. Så du rammes af NOGET. Noget i dig der antænder en følelse - en følelse som får dit sytem til at FØLE og deraf sende signaler ud i hele dit sytem. Det kan være had, vrede, brok, Sorg, ked-af-det-hed som dermed kommer til at fylde dit nervesystem op med noget, du senere skal hen og rette op på.

Giv slip på det - observer det udefra, og dræb det med kærlighed. Så i stedet for at tillade at fare i flint, råbe, give fuck-finger, skrive en hadefuld besked, give gengæld og hævn, så træn dit system i at gå i den modsatte grøft. og nu skal du ikke komme med alle de der...."jaaaa, men hvad så med bla. bla. bla. og retfærdighed osv." 

PRØV LI Å HØR HEEEER!!!!!

Det findes ikke! BUM 
Hvor ofte har du oplevet at retfærdighed sker fyldest? Det er skutte tit, så det er spild af god tid, du kunne bruge på kærlige og næstekærlige ting og ikke mindst selvkærlighed. Du kan blive tørretumblet rundt i de samme slags oplevelser igen og igen, fordi du ikke lære af det. Fordi du ikke ser gaven i lorten. 

Jeg vil komme med nogle eksempler, så du kan fornemme hvad det er jeg mener, og så du ikke farer vild i dine tanker og tolkninger om det her. For det er IKKE det samme som at give op! Det er at give sig selv fred og ikke lade sig påvirke af andres dårlige energi.


3png

I dagligvarebutikken:

Der er lidt lang kø, og en kassemedarbejder tumler lidt ved kasse. Der bliver en utålmodig stemning, måske er der en der råber bagerst fra køen - "kan i ikke åbne en kasse til". Du kender sikkert situationen. De fleste i sådan en kø gør INGENTING udover at blive smittet af situationen og stemme i. Du kan vælge at heale på situationen. Sende det kærlighed, grunde oplevelsen for dig selv og dermed lave et modtræk. Du behøver ikke sige noget her, men du kan vælge at sige, det går nok eller at når det bliver din tur, give lidt "kærlighed" til kassemedarbejderen og forhåbentlig udligne oplevelsen for staklen. 

4png

I bilkøen:

Der er kø...igen, og folk hidser sig op, køre tæt på og måske dytter de også. Ændre energien i dig. Visualiser en bobbel rundt om bilen og beskyt dig selv. Hør god musik, udnyt tiden til gode ting, og smil til film. Dans med musikken ig send det gerne over til de andre biler. ja, du vil i nogens øjne ligne en tosse, men i andres vil du være den redning de havde brug for - det smil og den skørhed, som de tager derfra med, og videre ud i livet.


5png

I familien:

Et barn i familien har haft en rigtig træls oplevelse i skolen, måske med mobning eller anden "uretfærdigt". Giv krammere, giv overskud, bliv på din egen platform - ikke barnets. Det hjælper IKKE barnet, at du nu griber mobilen og skriver lange beskeder på Aula. Tværdigmod kommer der nu et modtræk, og det vil igen ramme barnet. Så i virkeligheden giver du selv ammunition til det våben, som DE har. Træn hellere barnet til at kunne være i påvirkninger, at finde mod i at møde op, at kunne dræbe det i kærlighed (ikke til dem, men til sig selv).... fordi du er mere værd, end dårligemenneskers energi og dermed "overgreb". 

Jeg kunne komme med mange flere situationer. Men jeg tror du måske har fanget essensen i det jeg vil sige. At DU ender med at blive dårlig og måske syg af de påvirkninger som du selv tillader indenfor. Du ender som offer og det værste der kan ske her er, at du faktisk også ser dig selv som offer. Ved at søbe det ind i kærlighed bliver du ikke et offer. Ofre tiltrækker ofte mere ulykke og flere trælse situationer, det gør mennesker i kærlighed, rummelighed og overflod ikke. Fordi det blot er en oplevelse, som du fuldstændig har mulighed for at have styring på, for du bestemmer selv HVORDAN oplevelsens storytelling skal lagres i dit nervesystem.

Dræb det med kærlighed er en sundhedskilde, hvor du selv er leverandøren, og bruger dit eget energifelt og følelser til at stabiliserer indefra.
Små lifehacks til at kunne være i overlevelsesoplevelsen

  • Træk vejret dybt gennem næsen, hvor du tvinger tungen op i ganen og luften ned bag hjertet. Tungen trykker på to meridianbaner som er hæftet på vores nerver, så din energi flyder den "rigtige" vej gennem nerverne og dermed slapper dit system automatisk af. Gør det en 3-4 gange.
  • Skab en visuel tilladende rose i armslængde. Her er en beskrivelse: https://youtu.be/srjRh6i9LFo?si=LuaMokK_fKLyVDK2
  • Ground dig selv i situationen. Det kan du gøre visuelt ved at forestille dig farven rød eller at der gror rødder ud under dine fødder, og at dine rødder gror dybt ind til jordens kerne og forbinder sig med en kugle af lys/lava.
  • Send grøn farve til den person du ønsker der skal stabiliseres eller have lidt kærlighed. Farven grøn er hjertechakraets farve. 
  • Balancer et rum ved at forestille dig farven gul, som en stor bobbel eller ballon der fylder hele rummet. Farven gul står for balance/harmoni.
  • Taknemmelighed er rigtig god til at vende energien, altid. Sig tak for oplevelsen, opgaven, mennesket der gav lidt tid eller energi. Gennemgå dagen hver aften og nævn for dig selv alt det du kan være taknemmelig for. Er det svært at komme i gang, så start med: tak for at jeg har ben, kan trække vejret.... osv.