Julen og snart er vi i 2024

Det er lidt som om at 2023 fløj afsted. Vi flyttede i 2022 til Gelsted og holdt jul der, hvorefter vi kort efter i start 2023 flyttede igen - her til Ejby. Kim fik job på Grønland, datteren og svigersønnen flyttede efter, og nu er det allerede jul igen. Det er noget sjovt noget ed TID. For det føles så kort tid siden, samtidig med synes jeg der er sket 1000 ting. Altså lang tid og kort tid på samme tid!

Samtidig har mit firma også taget et par nye højdespringere og u-turns... men sådan er det (vist nok) at være virksomhed i disse tider. Jeg har jo bla. valgt at jeg IKKE har en niche. Det skulle ellers være SÅ moderne at have sådan en - men sådan en har jeg altså ikke. HVORFOR, spørger du så måske? Og hvis du ikke spørger, så får du alligevel et svar. Jeg ER ikke kun EN ting. Jeg er ikke KUN grafiker eller støttekontakt, eller behandler, eller konceptudvikler.... ingen mennesker er kun det som de har papirer på. Og jeg elsker mange ting, og jeg elsker at kunne bibringe med min viden og virke og rigtig gerne i et tværfagligt og mixet udtryk. 

Forestil dig hvis en kunstner kunne skulle male med samme teknikker, bruge samme udtryk, kun arbejde i stål, eller hvad det nu kunne være. Jeg ser mig selv som "kunstner" - og det er i et pusseløjerligt mix af identitet og destination.... hvordan noget tager sig ud udenpå - og hvordan det så "fungerer" indeni, og hvis der ikke er en connection mellem de to - så er der det man kalder for et CLASH. Noget er ikke som det ser ud til, eller også ser det ud til at være noget, som det slet ikke er. Og om det er et visuelt udtryk der skal matche værdier eller et menneskes indre og ydre miljø der modarbejder, er sådan set det samme i mit univers. Og jeg arbejder med begge dele. 
Mennersker i organisationer er jo i virkeligheden organisationens vigtigste investering, så hvorfor ikke investerer i det? Nå men jeg snakker og røven går.... men sådan er det jo, når jeg taler om det jeg brænder for.

Og det er nok også mit vigtigste råd til dig, nu når vi snart passerer endnu en skillelinje, endnu en ny start - en ny begyndelse. Hvis du er i tvivl, så er du IKKE i tvivl.... (ved godt det lyder mudret, men det er ret simpelt). Og giv dig selv et lille indblik i dig selv.... for HVAD vil du gerne her i livet...egentlig? Og spørg ikke hjernen, den vil svare praktiske, kedelige ting, og sætte fokus på penge, fordi DEN tror at DET er frihed.... lyt ikke. Lyt til den hurtige brise, den lille vind, det hurtige glimt.... det er her sjælen bor, og den ved meget bedre end både dig og dit ego, hvad du er ment til at skulle her i livet! Så jeg vil spørge dig.... hvad kan du snakke om i timevis? Der hvor du ikke tænker over tid og sted, hvor det nærmest bare forsvinder.... Det som du taler ind i her, det er her sin passion ligger, det som i virkeligheden tænder ild i dig og dit. Det er HER du bør sende noget energi til, og du vil føle lykke.

Og bare et råd mere... du kan "dræbe" al negativitet med kærlighed..... prøv... og giv komplimenter, sig du elsker og giv klap på skulderen, en krammer, en higfive, så snart du kan komme til det. Det er så magisk at alt det du giver ud, kommer tifoldigt tilbage til dig. Husk lige på det næste gang du har lyst til at række en fuckfinger på motorvejen... hihi.

Men altså god jul, spred lys og varme, vi mangler jo i det hele taget ingenting - men vi kan altid skaffe os MERE. men hvad ønsker vi i virkeligheden mere af... for mig er det FRIHED og den bor heldigvis inde i mig, ligsom den også bor i dig.

Godt nythår
Kærligst Birgitte