Påvirk med negative ioner

Sådan får du flere negativer ioner i din hverdag

Heldigvis er der - som altid - en masse vi selv kan gøre for at få flere negative ioner ind i vores hverdag.

Bl.a. masser af tid i naturens friske luft. Forkæl dine celler med dybe åndedrag i det fri, skovture, havbad, gåture i bare tæer (du må godt vente til sneen er væk ;-) Og grounding (earthing), som videnskabeligt bevist har en antiinflammatorisk effekt på kroppen.

Ud over masser af frisk luft udendørs, så er god udluftning i din bolig super vigtig. Lad masser af luft komme ind! Sov gerne med vinduet åben.


Sådan minimerer du positive ioner i din hverdag

Du finder de højeste koncentrationer af positive ioner (som er dårlige for os) indendørs, særligt i miljøer med masser af wifi-stråling, computere, tv, støv og i institutioner, biler, storbyer, m.m.

Hovedpine, søvnløshed, lav stresstærskel og dårligt koncentrationsevne er blot noget af det, som forbindes med at tilbringe meget tid indendørs.

Så…

måske er det slet ikke jobbet, chefen, manden/konen eller børnene, der er ulidelige... Måske er det for høje koncentrationer af positive ioner. Det indikerer videnskaben i hvert fald.


Negative ioner medvirker bl.a. til at:

✔styrke cellernes evne til at afgifte
✔styrke immunforsvaret
✔påvirke astma og allergi positivt (studier viser forbedringer hos 90%)
✔ Forsyne cellerne med en negativ ladning som forsvarer dem mod toksiner (som er positivt ladede).
✔ øge tilførslen af ilt til hjernen, der giver mere mental energi og mindre træthed
✔ afbalancere det autonome nervesystem
✔fremme dyb søvn
✔ styrke fordøjelsen
✔øge indholdet af serotonin i blodet (modvirker stress og depression)
✔ og en masse andet sundhedsfremmende. Vi mennesker ser sikkert kun 'toppen af isbjerget'

Derudover har de positiv indflydelse på lungefunktionen og aktiverer hormonproduktionen og kan medvirke til hurtigere sårheling og til at 'nedlægge' bakterier og virus, før de når at mutere.


Et godt råd er:

At skrue mest muligt ned for dit forbrug af elektronik, wifi, pc, telefon, tv, osv. Det skaber en masse positive ioner, som 'forurener' dit indeklima. Bor du i en by, skal du være særlig opmærksom på det, da der generelt er en meget højere koncentration af positive ioner.

Jeg håber, du er blevet inspireret til masser af tid i naturen. Forkæl dine celler med dybe åndedrag, havbad, gåture i bare tæer (du må godt vente til sneen er væk, men sne kan også noget ;-)

Som bonus for du 'grounding' (earthing), som videnskabeligt bevist har en antiinflammatorisk effekt på kroppen, så det er bare at komme i sving - det er sundt for krop, sind og sjæl....sådan VIRKELIG sundt.