TAG PÅ UDVIKLINGS EVENTYR

Jeg arbejder på at skabe nogle selvudviklende og lærerige eventyr, til udvidelse og bevidsthed ind i intelligente celler og med en fantastisk oplevelse af helhed samtidig. Opleve naturens storhed og mærke at vi er connected, at der er noget der er større end os, og at vi i virkeligheden når at opleve så utroligt lidt af, hvad jordens har at vise frem og hvad livet kan tilbyde. 

Pris  kr. 8.900,- pr. pers

Prisen er ekskl. flybilletter

6 DAGE i GRØNLAND

På turen skal vi både opleve naturens storhed, at være et bitte punktum i et større hele, og at forbinde os med oplevelsen. Mærke at vi er i nu’et og forbinde os sjæleligt med helhed.

4/8 Ankommer falder til - kort gåtur i fjeldet med mindfullness og landing
5/8 Heldagstur på indlandsisen
6/8 Tundratur
7/8 Russel gletsjeren
8/8 Granatfjelds vandring
9/8 Hjemrejse
Incl. en aften på restaurant Roklubben med Grønlands buffet.

KONTAKT

Ønsker du eller flere at deltage på turen, så kontakt mig her, og vi aftaler nærmere, og jeg kan også guide jer i flybestillig mv. Ønsker i at lave en anden tur, så kontakt mig også, jeg står til rådighed omkring at sammensætte en intuitiv og næringsrig oplevelse. 

Turen her er defineret, men det er også muligt at skabe en tur, med mere frie tøjler, hvor vi i processen fornemmer hvad der skal opleves og hvor jeg blot faciliterer og guider igennem.

VIL DU MED PÅ ARKTISK EVENTYR?