FOREDRAG OG FACILITERING

Jeg har nok altid talt meget, det siger min far i hvert fald. Så hvorfor ikke gøre det man er god til? Mit hjerte ind i det kreative miljø sammen med at føle mig som en moderne heks, har givet mig nogle specielle opgaver gennem livet. Jeg har også lavet en del opdagelser på den vej, og har deraf skabt Inddannelse som et koncept, en læring og en tænkning. Det hedder at være fremtidsforsker. En person der nærmest som Klods Hans samler op på sin vej, for så at sammensætte det til noget helt nyt. Jeg kommer gerne ud og fortæller eller facilitere workshops om min viden ind i et komplekst indre og ydre miljø. Om vores naturlige metoder til at hele og om hele den skøre kobling, hvor ledelse, selvledelse og intuition går hånd i hånd.

FOREDRAG FRA HJERTET

At være grafiker og arbejde i et super kommercielt miljø samtidig med, at jeg SER og OPLEVER verden gennem sanser og følelser, kan godt være en udfordring. Men sådan er det nu engang, og jeg tager det bedste fra begge verdner og kobler mit potentiale på bedste vis. 

 
MODERNE HEKS
stjernebørn
intuitiv identitet

FACILITERING

KOMMUNER · ORGANISATIONER · VIRKSOMHEDER · TEAMWORKS · PROCESSER
OPBYGNING AF ET TEAM
BUSINESS SPARRING
WORKSHOPS
Projekter
KULTUR Processer

Få mere af vide, eller vær nysgerrig på et konkret sammensat forløb til jer? Skriv til birgitte@navigazion.dk - eller ring på 2254173
Jeg faciliterer teamdage, workshops og projekter og kan sammen med jer sammensætte ud fra forskellige vinkler og ind i den fagprofessionelle termer.

Få Navigazion med i jeres interne projekt eller på en konkret opgave. Vi kan sammensætte et fagkompetente team eller komme med sparring og ideudvikling på det menneskelige og personlige plan. I Navigazion er vinklen altid med fokus på humanistisk, faglig og helhjertet indsats.

Jeg har i en årrække arbejdet som støtte/kontaktperson til eksterne opgaver i bla. Nordfyns og Odense Kommune og har været brugt som konsulent til familiehuse og andre rådgivere. Jeg har kørt interne forløb i virksomheder og brugt som sparring til konflikthåndtering eller mistrivsel i organisationer. Jeg ser ofte opgaven fra andre vinkler og bliver en kobling mellem system og mennesker.  Relation og tillid er kernen, og ved at være tættere på mennesket, kommer der også andre løsninger. Mine metoder er inddragende og lærende, hvilket er vigtigt for processen, og for det ansvar der hviler på dem der skal være en del af opgaven. Jeg fokuserer ikke kun på målet, da det kan rykke sig i processen - jeg har øje for helheden og at menneske matcher retning og udvikling. Jeg har et fagkompetente team, som jeg vælger at trække på, i de forskellige opgaver, hvor det er relevant. Det er også et team, som jeg internt sparre med, og som kobles på efter opgavens størrelse og hensigt.