Destinations Forløb


Et forløb der kan bruges til en personlig udvikling. Programmet kan bruges til støtte og indsats i forhold til børn, familie og udfordringer der laver bump på vejen, samt til erhvervs sparring og faglig udviklende processer.  

Forløbet er en blanding af samtale, øvelser og sparring, der har til hensigt at guide i en proces, hvor jeg som navigatør pejler i forskellige retninger. Dette kan være til dig, som ønsker grundligende opdagelser i dit liv, eller hvis du/i i jeres familie, parforhold, jobsituation føler dig uafklaret eller på vildspor - eller en fagligt platform til en videre udvikling, der har til formål at du går gladere på job hver dag.


Vi mødes som udgangspunkt én gang om måneden, men nogle gange har man behov for mere interaktion, og så laver vi en ekstra aftale. Jeg anbefaler at forløbet kører i min. 4 måneder. Når først der skrues i maskineriet, vil der dukke andre emner op, og det vil ofte være koblet på din identitet og personlighed. Ved at sørge for at alle dele udskiftes, kan hele dit menneske fungerer optimalt, hvilket er hensigten med disse indre supervisions forløb.

For at du aldrig er alene i processen opretter jeg en lukket gruppe til os to (eller relevante for forløbet), her kan du stille spørgsmål og bruge gruppen som notesbog, arkiv og hylde. Det er rart at have et sted at ligge all de ting der dukker op, samt spørgsmål til mig, på den måde er jeg altid tæt på, når noget pludseligt opstår. Hver uge vil du få et indblik med udgangpunkt i et samtalekort, som er koblet på dine udfordringer - din opgave - din rejse og de kommende opgaver.

UNIK PROCES

Forløbet er en flydende proces, hvor det der dukker op til overfladen, er det vi griber fat i. Intuitivt og sanseligt vil vi skubbe til dine personlige ressourcer og handlemønstre i de forskellige scenerier. Vi kan møde forskellige emner - eksempelvis:

  • Opstarts forventningssamtale
  • 1,5 timers session pr. gang
  • Online sparring i privat gruppe
  • Personlige indblik og sparring til udvikling og udfordringer.
  • Mentaltræning og rutiner
  • Øvelser og praktiske opgaver
  • Online inspiration
  • Adgang til mig 24/7
  • Månedlig session
  • Virksomhedsordning (evt. hos jer)- Kontakt mig for aftale.

PRIS 1.100,- pr. mdr.

Vi mødes 1 gang pr. måned - hvor i den mellemliggende tid, arbejdes der i gruppen, som bliver et redskab i forløbet. Gruppen er personlig, og indeholder altså kun dig, forældre eller dem som er relevante for opgaven. Ekstra samtale/session i indeværende mdr.  850,-
Pris gælder fra 1. november 2022