FACILITERING

KOMMUNER · ORGANISATIONER · VIRKSOMHEDER · TEAMWORKS · PROCESSER

OPBYGNING AF ET TEAM

BUSINESS SPARRING

WORKSHOPS

Projekter
KULTUR Processer

Få mere af vide, eller vær nysgerrig på et konkret sammensat projekt til jer? Skriv til birgitte@navigazion.dk - eller ring på 2254173

Jeg faciliterer teamdage, workshops og projekter og kan sammen med jer sammensætte ud fra forskellige vinkler og ind i den fagprofessionelle termer.

Få Navigazion med i jeres interne projekt eller på en konkret opgave. Vi kan sammensætte et fagkompetente team eller komme med sparring og ideudvikling på det menneskelige og personlige plan. I Navigazion er vinklen altid med fokus på humanistisk, faglig og helhjertet indsats.

Jeg har i en årrække arbejdet som støtte/kontaktperson til eksterne opgaver i bla. Nordfyns og Odense Kommune og har været brugt som konsulent til familiehuse og andre rådgivere. Jeg har kørt interne forløb i virksomheder og brugt som sparring til konflikthåndtering eller mistrivsel i organisationer. Jeg ser ofte opgaven fra andre vinkler og bliver en kobling mellem system og mennesker.  Relation og tillid er kernen, og ved at være tættere på mennesket, kommer der også andre løsninger. 

Mine metoder er inddragende og lærende, hvilket er vigtigt for processen, og for det ansvar der hviler på dem der skal være en del af opgaven. Jeg fokuserer ikke kun på målet, da det kan rykke sig i processen - jeg har øje for helheden og at menneske matcher retning og udvikling. Jeg har et fagkompetente team, som jeg vælger at trække på, i de forskellige opgaver, hvor det er relevant. Det er også et team, som jeg internt sparre med, og som kobles på efter opgavens størrelse og hensigt.