GRUPPE FORLØB

INtelligente celler lytter og danner kroppens og hjernens frekvens

Naturlige og kreative metoder til at varetage krop, sind og sanser med gammel viden og moderne evidens. Personlig og organisatorisk udvikling med naturlige værktøjer og metoder for at gennemsøge mulige vinkler ind i livsvelvære for at mindske stress, depression, mistrivsel for både børn og voksne. Konsulent til ansatte eller borgere evt. gruppe, teamarbejde samt projekter for både private og organisationer. Navigazions opgave er at skabe rammen for læring for den enkelte i gruppen. Forløbene kan tage udgangspunkt i forskelle mål, så som stress, depression, skolevægring, sorg, styrke mod, fremme glæde - hvor det hele handler om det ansvar den enkelte selv kan bibringe ind i den proces. Vi har tendens til at være ofre for oplevelser, traumer og påvirkninger.  I Navigations teorier og læring arbejder vi med ansvaret og tankemønstre til at ændre negativt til positivt gennem intelligente cellers bevidsthed. Når vi lærer at se livet igennem følelser, sanser og helhed - kan vi bedre begribe livets mange facetter, og bruge alle oplevelser - positive som negative aktivt, der kan vi ændre de mønstre som ellers ville definere os.

SAMARBEJDE

Jeg sammensætter et program og en pris, enten  er pr. barn der deltager i programmet - min 5 børn. eller som et koncept/projekt. Dette kunne evt. være til institution, skole, kommune eller i selv sammensætter et privat hold. Lokation finder vi ud af.

Indsats og samarbejde til fysiske og mentale helbredsprocesser, der vil løfte og gavne menneskers trivsel på et naturligt og holistisk plan. I bund og grund handler arbejdet om at finde styrke i sit indre, og få værktøjer til at balancere i både stimuli og påvirkninger.

Mit arbejde handler om at skabe relation til den enkelte eller gruppen, for at få lov at skubbe og støtte til de individuelle processer. Min indsats er en kobling af mange evidensbaserede virkemidler fra bla. naturterapien, energi medicinen, vejrtrækningsforståelse, nervesystemets balancering, performance øvelser ind i mod og selvværd og meget andet.

Alle mine teknikker er fra erfaring og videnskab ind i det mentale, psykiske og fysiske element, hvor jeg oplever at forbindelserne imellem er kernen for at skabe de gode resultater. Relationen er adgangen til at få lov at tilbyde og invitere til forandring i kultur, overbevisninger og adfærd.

Jeg kan sammensætte et team der matcher jeres behov, eller jeg kan være en del af jeres team, hvis i ønsker at arbejde tværfagligt med mine kompetencer og greb ind i en større sammenhæng eller i et projekt.

ØNSKER I UNDERVISNING I INDDANNELSE?

Alle mine erfaringer og min store vidensbank lærer jeg også fra mig. Så ønsker i at skabe flere fyrtårne, der som jeg vil gøre energetisk helbred tilgængeligt for flere, så er det absolut også muligt.