Forløb til livsforandrende processer

Vores forløb starter med individet, hvor opgaven ikke kun handler om en her og nu forbedring, men at give individuelle værktøjer, som kan bruges hele livet, og som gør mennesker i stand til at kunne selv.

Om

De forløb som Navigazion sammensætter, er med udgangspunkt i inddannelse og metoderne derfra. På et forløb lærer man at udføre øvelser og teknikker til brug for selvbalancering og til at stole på egne input og mavefornemmelse. Når vi arbejder med det personlige "sprog" og den enkeltes sanser, gør vi dem uafhængige af omgivelser og miljø - at man kan holde til at være i miljøg, der ikke altid er positivt, at en relation udskiftes, for unges vedkommende kunne det være en mentor eller socialrådgiver. Mennesker vælter i livet af mange årsager, og derfor er der heller ikke kun en enkelt kur, men ved at lære sig selv at kende helt grundliggende, så dukker der potentiale op, som ofte slet ikke aktiveres under normale omstændigheder, men som vi spotter og implementerer.

Forløb til ethvert formål

Vores kompetencer har omdrejningspunkt omkring menneskers trivsel, hvor vores indgang handler om den personlige balance, før der arbejdes med ydre miljøer. Og i virkeligheden hænger det sammen. Vi arbejder med mange aldersgrupper, som børn, unge, voksne, ledelse, stressramte, sorg - for det er ikke omstændighederne der alene afgør, hvordan et forløb bør strikkes sammen. Vores helhedsperspektiv gør inddannelse helt unik, og kan give alle en chance for at finde vej tilbage til livet, hvor der faktisk ER grønnere på den anden side. Har du en gruppe, som alle er blevet berørt af livsomstændigheder, kan et forløb med NAVIGAZION ved roret, være vejen vær fra afgrund og hen mod eventyr.

Kontakt os

Det kan være at du eller jeres organisation, har brug for et samarbejde omkring det vi mestre, nemlig spottemetode og balance. Kontakt os for at få udviklet et konkret koncept til en bestemt målgruppe, som i ønsker at flytte på eller give et skud med "hjertestarteren", så skal vi nok lytte til jeres behov, og byde ind, hvis vi kan fornemme kemi og sammenhængskraft.

Vi har et stort netværk af fagprofessionelle inden for psykiatri, humanistisk behandling, vejledere  til både familier og konceptudvikling, og de er alle Inddannet og kender til koblingen mellem fagkompetencer og inddannelses metoden.  Vi er ærlige i vores kommunikation og ønsker at byde vores metoder til, der hvor vi fornemmer et match.