Samarbejde til forandrende processer

Har i et projekt som tværfaglig har brug for de kompetencer, som Navigazion kan bibringe, så er vi klar på at dele vores viden og erfaringer ind i eksisterede tænkninger og processer.

Om

De forløb som Navigazion sammensætter, er med udgangspunkt i inddannelse og metoderne derfra. På et forløb lærer man at udføre øvelser og teknikker til brug for selvbalancering og til at stole på egne input og mavefornemmelse. Når vi arbejder med det personlige "sprog" og den enkeltes sanser, gør vi dem uafhængige af omgivelser og miljø - at man kan holde til at være i miljøg, der ikke altid er positivt, at en relation udskiftes, for unges vedkommende kunne det være en mentor eller socialrådgiver. Mennesker vælter i livet af mange årsager, og derfor er der heller ikke kun en enkelt kur, men ved at lære sig selv at kende helt grundliggende, så dukker der potentiale op, som ofte slet ikke aktiveres under normale omstændigheder, men som vi spotter og implementerer.

Vidensdeling til ethvert formål

Vores kompetencer har omdrejningspunkt omkring menneskers mod til at tage ansvar for sit eget liv såvel som for andres, hvor vores indgang handler om den personlige balance, før der arbejdes med ydre miljøer. Og i virkeligheden hænger det sammen. Vi arbejder med mange aldersgrupper og med mange faggrupper, for det er ikke omstændighederne der alene afgør, hvordan et forløb bør strikkes sammen. Vores helhedsperspektiv gør inddannelse ind i en sammenhæng helt unik, og kan give alle en chance for at finde vej til en intern ON knap, som kan være svær at finde - især i mørke. I dagslys bliver mange fristet og forstyrret, og kan derfor heller ikke finde den.
Har du en gruppe, en afdeling eller en situation, hvor du ønsker en indsats som griber fat i et andet udgangspunkt end de fleste, så kan et forløb med NAVIGAZION ved roret, være vejen hen mod eventyr.

Sammen kan vi mere!

Det kan være at du eller jeres organisation, har brug for et samarbejde omkring det vi mestre, nemlig spottemetode og balance. Kontakt os for at få udviklet et konkret koncept til en bestemt målgruppe, som i ønsker at flytte på eller give et skud med "hjertestarteren", så skal vi nok lytte til jeres behov, og byde ind, hvis vi kan fornemme kemi og sammenhængskraft.

Vi har et stort netværk af fagprofessionelle inden for psykiatri, humanistisk behandling, vejledere  til både virksomhedsudvikling, familievejledning og konceptudvikling, og de er alle Inddannet og kender til koblingen mellem fagkompetencer og inddannelses metoden.  Vi er ærlige i vores kommunikation og ønsker at byde vores metoder til, der hvor vi fornemmer et match.