En Navigatør med i processen?

Start-up//Jomfrurejse


Når du ved hvad du gerne vil, men ved ikke hvordan du kommer derhen? Det kan føles angstprovokerende at skulle træde ud i noget helt nyt. Det kræver måske ligefrem mod at tage afsted på den rejse. Vil du kunne navigere i beslutninger og få sparring til din opstart? Jeg har ikke en færdig pakke, da det er ret forskelligt, hvad I har brug for til opstarten, men jeg kan rådgive i at komme rigtigt i gang uden fortrydelser og bummerter.

WHY: Jeg har selv prøvet at ”starte forkert”. Det forkerte navn, og dermed også den helt forkerte energi, og man kommer ganske enkelt ikke i mål – i hvert fald ikke til den destination som var tanken og drømmen.


HOW: Jeg arbejder ud fra et businesshjul, hvor vi kommer ind over alle de grundlæggende tanker og viden. Det du selv kan, det jeg kan rådgive om, og det som kan gøres noget ved for at få den bedste start. Vi begynder med en løs snak, hvor vi sammen finder dine blindspots, og herfra tuner vi ind på essensen af den samlede indsats.


Alt er energi - Det er simpelt og elementært.

Businesshjulet indeholder sparring i forhold til:

 • Sparring vedr. offentlige informationer og viden omkring
  bank, cvr, forsikring mv.
 • Intuitive input i forhold til brand, navn og profil
 • Køb og bestilling af domæne og webhotel
 • Online markedsføring: web, mail, sociale medier – hvorfor og hvordan
 • Hvad er en visuel identitet?
 • Rød tråd i strategi, markedsføring og implementering af en helstøbt plan.
 • God energi på kontoret – indretning og design med helhed.
 • Jeg skal have ansatte, og vil gerne være den bedste leder
 • Fokus på kultur, værdier på både person og organisationsplan.

PROCESSER

Jeg arbejder i processer, frem for konkrete målsætninger og strategier. Og det er ikke fordi der IKKE er struktur, men det handler om at fange bollerne, fornemme og dermed tydeliggør. Man kan ikke blot trække en skabelon ned over alle projekter, så forsvinder autenciteten.

BRAINSTORM

Der er mange måder at brainstorme på, og ved at konceptudvikle ind i DRØMMEN og ideerne, vil jeg påstå, at vi kan lave en Einstein. Det vil sige, at vi kaster højere end vi egentlig kan gribe, men derfra kommer der også vildere og bedre input. Det handler om ikke at frygte og være modige - og ikke mindst have tillid til teamet.

PROJEKT

En ny retning udadtil, en ny forståelse indadtil eller en kerneopgave der gerne skulle munde ud i et mål eller formål. Det vigtigste er altid processen, for der kan gribes høje bolde og fjernes splinter, hvilket giver et meget bedre resultat. Hvis I bare vil have et flot cover eller powerpoint - så skal i IKKE kontakte mig!

Flow & ideer

HVAD VIL DU GERNE MED DIT PROJEKT? HVEM SKAL DET UD TIL? HVEM SKAL DU HAVE MED OMBORD?
Måske har du de overliggende linjer, men mangler dybden og helheden? Hele mit liv har jeg skabt bæredygtige, unikke projekter til store og små ideer, og hvor omdrejningspunktet altid er at skabe god energi, at få mennesker med, at drage nytte af allerede fabelagtig viden og på magisk vis få koblet autentisk helhed ind i en forståelig ramme. Uanset projektet eller ideen, så er det altid smart at få brainstormen og tænkt ud af boksen, inden vi for alvor begynder at ramme det ind. En for tidlig indramning skaber et dødt projekt - det kommer ikke til at flyve - tro mig! Been there done that!

Kontakt

Kontakt for at indgå i et samarbejde. Det kan enten være på en konkret sag, eller vi kan lave en aftale på et timeantal der passer jer, som gør at Navigazions koncept kan spredes på flere sager, personer eller opgaver.