Tilbage fra stress & sygdom

5 dages uge med fokus på at finde tilbage i balance
Alle mennesker har perioder i livet, hvor nedture føles som uendelige og opslidende. Livet er vores personlige ansvar at leve, uanset om det er med modgang, prøvelser, besværligheder som sygdom og tab. For det er en del af livet. Dette er et ophold med 5 dages rekreation, hvor du modtager viden bagom, indsigter til selvpleje og fokus på dit helbred og virke.

Sundhed er mange ting, og meget forskelligt for den enkelte. I forskningen er der meget der peger på, at vores epigenetik har en stor andel i vores adfærd, vores latente, kodede mønstre og der skal ret meget vilje og indsigt til, for at det kan ændres. Samtidig lever vi i et land, hvor der bliver holdt hånde under os, så derfor kan vi frit lade os falde. Men SKAL vi det? Skal vi virkelig vente til nogen samler os op. Det mener jeg ikke. Jeg synes den enkelte skal gøre det DE SELV kan, rejse sig og tage kampen op. Der er så meget sygt, skyld og skam placeret i vores indre arkiver, og vi har tendens til at lade DET afspejle vores liv, vores gerninger og dermed vedligeholder vi nogle mønstre, som måske ligger flere generationer tilbage - vi har arvet dem - vi gør dem ubevidst stadig.

Hvad hvis jeg siger, at du kan skrige på maskinen indefra? Du har mulighed for at omkode gamle mønstre og dermed ændre dit forhold til dig selv og dermed dine celler? Du har muligheden for at tage ansvar for dine cellers adfærd og dermed booste dit immunforsvar, og på den måde have værktøjer resten af livet til alt det der måtte komme din vej - både af negativ og positiv karakter? Så nej.... dette her er ikke rekreation som en slappe ferie med benene oppe og slåbrok, for du kommer til at arbejde - med dig selv. Du vil være en del af en gruppe, som ale har deres at slås med, og derfor vil jeg introducere jer for selvhealingens kraft - inde i os og omkring os. Hvordan du altid i ale situationer, vil kunne balancere dit sytem, til dit eget bedste - og for at ændre mønstre, måske også for dine børns skyld!

Sygdom

Hele dit system er i beredskab, efter sygdom og efter behandlinger og som fange i systemer. Sindet er også i underskud og i frygtmode, hvilket dræner hele dit immunsystem. Alt i din krop skriger efter balance, som kan være svær at opretholde i svære perioder. 

Stress

Stress er en tilstand af anspændthed og ulyst. Det er ikke i sig selv en sygdom, men vedvarende stress kan føre til både fysisk og psykisk sygdom. Om stress kan føre til en sygdom afhænger af, hvor stor belastningen er, og hvor længe den varer. Stress kan også opstå af dårligt indre og ydre miljø.

Fornyet energi

I hverdagens trummerum og hamsterhjul, er hamonisering og humanistisk balancering næsten umulig at gribe. De 5 dage er både til at lande i dig selv, men også at give dig værktøjer til hverdagen, når hamsterhjulet viser sig, og farven generelt bliver lidt grå. 

Cellernes sundhed

Af og til mister vi balancen, men den kan genoprettes, især hvis vi giver det lidt omsorg og kærlighed. Det er desværre for sjældent, at vi giver det tid og næring. Ved at arbejde med selvindsigt, viden om helbreds forståelse og aktivering af egen indre styrke, kan kroppen balancere rigtigt meget af sig selv. Men kender du ikke motoren eller hvor knapperne sidder, hvordan kan du så manøvre og mestre den? 

 
balancering af celler og sind
Adgang til indre livskraft
Træne og øve livsprincipper
Få viden som er livsvigtige for helbred
Transformerende Mindfull living værktøjer
TILMELD DIG HER

"Med livet som indsats"

Livet er en gave, og det kan også til tider være en forbandelse. Uanset hvad, så er vi her, og har muligheden for at skabe det bedste vi kan, med det vi har til rådighed af tid og energi. På dette seminar, som er et ophold med overnatning og tid til fordybelse og indre fred, vil der hver dag arbejdes med principper for sunde celler, et arbejde der starter indefra.

Den enkelte får værktøjer og indblik i naturlige healingsprocesser, og det er muligt at få 1:1 samtale undervejs. Du vil modtage formidling om kroppens immunforsvar, cellernes kraft til selvhealing, vores mentale styringsplatform og daglige rutiner til bedre helbred. Vi er alle forskellige, og vi vil reagere forskelligt på omgivelser, mennesker og miljø - noget som er ret vigtigt at observerer og lære at kende på egen krop.

Opholdet vil byde på mindfullness, bevægelse, viden og læring omkring cellernes og kroppens mange systemer samt yderstyring som fokus. Hvordan dine indre systemer arbejder sammen og hvad du selv kan gøre, for at skabe et bedre miljø for dine cellers trivsel. Vi vil arbejde ud fra Doctor Joe Dispenza's teorier og Bruce Liptons forskning, samt Simon Høegmarks naturvidenskab på, hvor vi derudover kobler kunsten at kommunikere med kroppen på.

SÆRLIG OPSTARTS PRIS

der er kun 10 pladser 
 • Mandag - fredag
 • Ophold i enkeltværelse
 • Morgenmadsbuffet
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe/the med kage
 • Aftensmad - hovedret og dessert
 • Mindfullness og meditation
 • Energimedicin
 • Dit indre arkiv
 • Bevægelse der lindre og healer
 • Kost og frekvens
 

Kr. 11.000,-

Pris er incl. moms

Du er sikret din plads ved betaling. Kontakt mig, hvis du ønsker ratebetaling.