Energetisk forløb til personlig bevidsthed

IDENTITET & DESTINATION

Naturlige metoder til at varetage krop, sind og sanser med gammel viden og moderne evidens. Personlig og organisatorisk udvikling med naturlige værktøjer og metoder for at gennemsøge mulige vinkler ind i livsvelvære for at mindske stress, depression, mistrivsel for både børn og voksne. Indgangen til et samarbejde kan være til den enkelte eller til evt. gruppe, teamarbejde samt projekter og for både private og organisationer.

At navigerer efter sit eget indre kompas, og forstå det naturlige "sprog" det indebærer. Navigazions opgave er at skabe rammer for den enkelte, som de selv forstår, kan motiverer sig til at følge og lade sig inspirere til egen destination. Navigazion er navigatøren der står ved siden af, men som har overblikket og kender instrumenterne. Og ved at kende til naturen omkring, de naturlige indre processer, så har relationen og retningen et sundt fundament. Alt det vi vil koncentrerer os om i forløbet, er den personlige identitet sammen med den destination som du/i pejler, og som kan indholde alt fra den gode træning til den gode samtale. Og missionen er at opnå viden ind i den konkrete person, så pejlingerne bliver tydeligere at tolke og livet og læring dermed føles lettere. 

Destinations Forløb

Et forløb der kan bruges til en personlig udvikling og energimestring. Jeg kombinerer samtalen med øvelser i energimedicin - det vil sige vejrtrækningsøvelser, meridianstrygninger, tapping, balancering, beroligende input til nervesystemets påvirkning til blå. stressrelaterede symptomer. Derudover vil jeg hver uge stille energetisk ind på dit system, og du får også altid en korttrækning på energien nu og her. Det vil sige ca. 4 trækninger over måneden.

Forløbet er til dig, som ønsker grundliggende opdagelser i dit liv, eller hvis du/i i jeres familie, parforhold, jobsituation føler dig uafklaret eller på vildspor - eller en fagligt platform til en videre udvikling, der har til formål at du står gladere op hver morgen, og kan anskue livet mere positivt og give dig følelsen af mening.

Vi mødes som udgangspunkt én gang om måneden (on/offline), men nogle gange har man behov for mere interaktion, og så laver vi en ekstra aftale. Jeg anbefaler at forløbet kører i min. 4 måneder. Når først der skrues i maskineriet, vil der dukke andre emner op, og det vil ofte være koblet på din identitet og personlighed. Ved at sørge for at alle dele udskiftes, kan hele dit menneske fungerer optimalt, hvilket er hensigten med disse indre supervisions forløb.

For at du aldrig er alene i processen opretter jeg en lukket gruppe til os to (eller relevante for forløbet), her kan du stille spørgsmål og bruge gruppen som notesbog, arkiv og hylde. Det er rart at have et sted at ligge all de ting der dukker op, samt spørgsmål til mig, på den måde er jeg altid tæt på, når noget pludseligt opstår. Hver uge vil du få et indblik med udgangpunkt i et samtalekort, som er koblet på dine udfordringer - din opgave - din rejse og de kommende opgaver.

Ekstra samtale/session i indeværende mdr.  850,- (KUN FOR FORLØB)


Energetisk forløb til bevidsthed

Forløbet er en flydende proces, hvor det der dukker op til overfladen, er det vi griber fat i. Intuitivt og sanseligt vil vi skubbe til dine personlige ressourcer og handlemønstre i de forskellige scenerier. Vi kan møde forskellige emner - eksempelvis:

  • Opstarts forventningssamtale
  • 1,5 timers session pr. gang
  • Online sparring i privat gruppe
  • Personlige indblik og sparring til udvikling og udfordringer.
  • Mentaltræning og rutiner
  • Øvelser og praktiske opgaver
  • Online inspiration
  • Adgang til mig 24/7
  • Månedlig session
  • Virksomhedsordning (evt. hos jer)- Kontakt mig for aftale.


PRIS 1.100,- 

pr. mdr.

mit barn vil ikke i skole

Jeg arbejder bla. med børn der har skoleværing eller mistrives generelt både som privat konsulent og i samarbejde med kommuner.  Kontakt din kommune eller skole om et muligt samarbejde, da det kan være muligt at sammensætte et unikt familieprogram sammen med kommune/socialrådgiver.

FRA A TIL B

Livet står i stampe, og der er utrolig meget tvivl i beslutninger, drømme og ønsker. En stressende påvirkning af tanker kan overtage systemet, og dermed bliver alle beslutninger og følelser forstørret. Det kan være i jobsituationen, i parforholdet, i familierelationer - måske er det sorg? Det kigger vi ind i sammen og spotter mønstre og overbevisninger.

potentiale

Du ønsker at skubbe til dit eget potentiale, og vil derfor benyttet dette forløb til at tilgode se evner, drømme og intuition. Ved at lave et indre arbejde får du værktøjer til at forstå din energi og dermed skubbe til dine intelligente cellers højeste potentiale. Mange ved slet ikke, at den største stopklods i vores liv, ofte er os selv. Det kan vi arbejde med i sådan et forløb.

JEG ØNSKER EN ENKELT SESSION

Er du i tvivl om du har brug for dette forløb, så kan du booke en enkelt session, for ligesom at prøvesmage på produktet. i denne session vil jeg energetisk spotte ind i din energi og de muligheder der dukker op. jeg bruger mine evner til at skabe den åbning og tillader mig at se ind i de elementer, som kan være årsagen til, at du henvender dig til mig. Der er ikke mange ledige tider til enkeltsessioner, så kontakt mig, og jeg kan give dig nogle datoer hvor det er muligt. Husk at slå lidt hurtigt til, for hullerne er hurtigt booket op.