POTENTIALEPROGRAM

IDENTITETS & DESTINATIONS sparring

Hvem er du nu? Hvem har du lyst til at være? Der er mange vinkler ind i et udviklings forløb, for det er individuelle processer og alt er i spil. Måske har du blot brug for lidt guidening, det kan også være at du ønsker at ændre noget i dig selv, du kan også have udfordringer med angst eller anden diagnose, som du ikke ønsker skal fylde i dit system. Uanset hvilken vinkel vi starter ud fra, så er omdrejningspunktet altid, at få de blinde vinkler i spil og give dig nogle værktøjer til at fordøje verdens påvirkninger eller mestrer din livsmission.  i den terapeutiske tilgang kombineres samtale med naturterapi, hypnose og generel holistisk helbred. Du kan også vælge at bruge forløbet til sparring, udvikling og fokus ind i potentiale og destination.

POSITIV FORANDRING

Børn der har skoleværing eller mistrives har ofte brug for en værktøjskasse til at håndtere følelser og oplevelser.  Det har forældrene også ofte, da det er hårdt at se til og føle sig magtesløs. Jo før der sættes ind, jo tidligere kan barnet igen føle glæde ved en aktiv dag og skoledag. Læring kommer IKKE før trivsel! Det er muligt at benytte hypnose i nogle tilfælde vedr. angst, blokeringer mv.

AKTIVERINGER O& HYPNOSE

Under hypnose kan der præsenteres positive suggestioner. Disse suggestioner kan være rettet mod at øge selvtillid, reducere angst, fremme afslapning eller ændre negative tankemønstre.

Selvhypnose: Nogle gange lærer folk selvhypnose som en færdighed til daglig stresshåndtering. Dette indebærer at bruge teknikker lært under professionel vejledning på egen hånd.

NATURTERAPI

Naturterapi, også kendt som økoterapi eller grøn terapi, refererer til brugen af naturen og udendørs miljøer, samt naturlige virkemidler,  som en del af en terapeutisk proces for at fremme helbredelse og trivsel. Denne tilgang erkender forbindelsen mellem mennesker og naturen og udnytter de positive virkninger, som naturen kan have på både den fysiske og mentale sundhed.

IDENTITET & DESTINATON

Et forløb der kan bruges til en personlig udvikling og energimestring samt sparring.  At kunne spotte indad i forhold til blokeringer, påvirkninger og reaktionsmønstre.  Vi arbejder i flere lag på samme tid, hvor omkodning og aktiering er i fokus.

Forløbet er til dig, som ønsker grundliggende opdagelser i dit liv, eller hvis du/i i jeres familie, parforhold, jobsituation føler dig uafklaret eller på vildspor - eller en fagligt platform til en videre udvikling, der har til formål at du står gladere op hver morgen, og kan anskue livet positivt og give dig følelsen af mening og helhed.

Vi mødes som udgangspunkt én gang om måneden (on/offline), og jeg anbefaler at forløbet kører i min. 4 måneder. Der vil ofte dukke andre vinkler op, som ikke var synlige i opstarten, og det vil ofte være koblet på din identitet og personlighed. Det er forventeligt, når der først laves aktiveringer og omkodningen i systemet.

For at du aldrig er alene i processen laves der et lukket forum til forløbets mange info og overleveringer samt aftaler, her kan der stilles spørgsmål og bruge gruppen som notesbog, arkiv og hylde. Det er både rart og smart, at have et sted at ligge alle de ting der dukker op, og have muligheden for at stille mig spørgsmål vedr. egne observationer, tanker og følelser. På den måde er jeg altid tæt på, når noget pludseligt opstår eller der er noget du ønsker at dele. Mange forløsninger kommer ofte i at skrive og efterfølgende læse egne ord og oplevelser. Det er absolut med til at heale og bevidstgøre samt at løfte din tolerance samt egen standard.

Hver uge vil du få et indblik med udgangpunkt i et samtalekort, som er koblet på dine udfordringer - din opgave - din rejse og de kommende opdagelser.

HVOR SKAL VI HEN DU?

Forløbet er en flydende proces, hvor det der dukker op til overfladen, er det vi griber fat i. Intuitivt og sanseligt vil vi skubbe til dine personlige ressourcer og handlemønstre i de forskellige scenerier. Vi kan møde forskellige emner - eksempelvis:

 • Opstarts forventningssamtale
 • 1,5 timers session pr. gang
 • Online sparring i privat gruppe
 • Personlige indblik og sparring til udvikling og udfordringer.
 • Mentaltræning og rutiner
 • Øvelser og praktiske opgaver
 • Mulighed for hypnose
 • Online inspiration
 • Adgang til mig 24/7
 • Månedlig session
 • Ekstra samtale/session mdr.  850,-
 • Virksomhedsordning (evt. hos jer)- Kontakt mig for aftale.


PRIS 1.100,- 

pr. mdr.

Rejse Gennem Velvære:Dyk

ind i en rejse, der udforsker naturlige metoder til at pleje krop, sind og sanser. Vi trækker på gammel visdom og moderne forskning for at skabe en helt unik oplevelse, der bringer balance og harmoni til hverdagen.

Gennemsøg Mulige Vinkler

Vi udforsker forskellige tilgange til livsvelvære, fordi vi forstår, at der ikke er en universel løsning. Vores mål er at skabe et værktøjskit af naturlige metoder, der passer til dig, uanset om du er enkeltperson eller en del af en gruppe, et team eller en organisation.

Positiv Indflydelse på Følelser og Optimisme

Vi mener, at naturlig velvære også inkluderer følelsesmæssig trivsel og optimisme. Vores forløb hjælper med at skabe en dybere forbindelse til dine følelser og styrker en positiv tilgang til livet.

For Private Og Organisationer

Uanset om du er en enkeltperson, en familie, en gruppe eller en organisation, er vores 1:1 Destinations Forløb designet til at bringe positiv forandring. Vi tilpasser vores tilgang til at opfylde dine unikke behov og mål.

VIRKSOMHEDSAFTALE

Dine ansatte er din største værdi, så hvis de ikke trives er det en dyr fornøjelse. Med en aftale om forløb, kan du tilbyde dine ansatte eller familier ro på fronterne og en mulighed for at lande hurtigst muligt.

Jeg arbejder både med børn og voksne samt grupper. Jeg kan også komme internt i organisationen efter aftale.