FACILITERING

projekter, temadage, moduler og workshops

Der er brug for, at mennesker kan finde hjem og komme dybere - og for at kunne det, skal der kigges på rødderne. Hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen for slet ikke at tale om, hvad vi har med os i vores bagage af godt og ondt. Derudover består vi af historier fra vores liv og lærdom samt tidligere tiders morgen - den viden skal vi også koble os på. Med elementer fra Inddannelse sammensættes et unikt program eller forløb der åbner denne passage for jer.
Opgaven for Navigazion er altid at få flere til at gribe fat i eget mod og ansvar til den livsførsel, der leves og gives videre.

HVOR STARTER VI?

For at skabe det bedste samarbejde skal vi afstemme forventninger og retninger. Vi arbejder med processer, hvor der naturligvis er et mål, men at destinationen kan variere og dreje af.  Jeg giver gerne min erfaring og viden til jeres kursister, elever, klienter, deltagere, ansatte mv. og de vil modtage i overflod. Har I et andet ønske til at samskabe, så er det blot at kontakte mig, så vi kan finde en løsning, der passer ind i jeres helhed.

måske en TEMADAGE

En sammensat temadag, hvor jeg ud fra jeres ønsker og behov skræddersyr dagens opgaver og øvelser med aktivitet, læring, metoder fra inddannelse - alt efter målet med dagen. Det kan være en kombi af flere emner, som vi sammen når til enighed om. eller hyr mig ad hoc

Vi kan lave en kontrakt/aftale på et fast antal undervisningsdage pr. uge/måned, eller evt. bruge mig som vikar/underviser til de fag og emner, som passer ind i jeres helhed. Det kan evt. også være til identitets og destinationsprocesser?Læring i portioner

Det er muligt at sammenstrikke nogle læringsmoduler, som udarbejdes i en kontekst, hvor mine erfaringer matcher jeres kodeks/værdiprofil, og hvor i ønsker at kunne tilbyde de kompetencer som Navigazion rummer og evner.erfaringer & kompetencer

Teater erfaring

Jeg har 21 års erfaring som instruktør, for børn og unge - og hvor nogle af deltagerne var med diagnoser eller andre udfordringer, der bla. blev sendt i min retning fra familiehuset. Vi skabte musicals, trænede mod og performance uden audition, og med fokus på fælleskabets fremme.


Støtte kontakt

Har i mange år haft §52 og §54 ordninger som støttekontaktperson samt familievejledning. Har også lavet gruppeforløb med fokus på indre trivsel og øvelse i tillid til processer. Der har også været etableret sorgforløb samt fokusforløb til angstramte.

Uddannelser

Jeg er oprindeligt uddannet grafisk designer og har arbejdet med det i mange år. Jeg har sideløbende taget kurser inden for Ledelse, salg, HR, Processer, konceptudvikling og været nysgerrig på den spirituelle verden og er naturterapeut, holistisk behandler.

TANKER · MULIGHEDER · POTENTIALE

I gennem årene har jeg kreeret forskellige camps, workshops, forløb mv. For mig hænger de emner sammen på kryds og tværs, som jeg underviser i. Så jeg har lavet alt fra en Harry Potter univers, som jeg kaldte for Magician, som egentlig handlede om mod, og styrke til at træde ved siden af og være "anderledes".  Jeg har lavet et hold med energi-medicin, som handlede om sundhed og kroppens mange systemer og muligheder for selvhelbredelse. Det jeg forsøger at sige er, at der virkelig er mange muligheder.
"Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet"

VÆRDIER

Jeg støtter op om jeres værdiprofil og skaber ind i en sammenhæng.Det er vigtigt at alle kan se sig selv i det co-creation miljø der skabes.

AFTALE

En aftale er en aftale, det er blot at finde en måde at lave den aftale på bedste vis, som passer ind i jeres rutiner og ønsker.