FACILITERING AF HOLD

Få skræddersyet et holdforløb der matcher jeres behov. De hold jeg laver er med afsætning i min viden og erfaringer både som mentor, direktør, iværksætter, instruktør på et teater, naturvejleder og meget mere. Jeg kombinerer flere vinkler på alle mine hold, med med forskellige hovedfokus, som du kan se herunder. 

LAV et lokalt hold, hvor jeg kommer til jer eller vi finder en passende lokation

Fællesskab og Støtte:
At deltage i et hold giver ikke kun adgang til professionel vejledning, men også muligheden for at dele oplevelser med andre, der kan forstå lignende udfordringer. Dette skaber et støttende fællesskab, hvor den enkelte ikke er alene om træningsbanen der gerne skulle styre mod indre ro og bevidsthed. Mental og social trivsel, forebygger stress og skabe et godt arbejdsmiljø med kreative og glade medarbejdere, mennesker, børn som voksne. 

  • Terapeutisk gruppeforløb på bestilling
  • Tilpasset specifikke målgrupper. 
  • Typisk mellem 4 – 8 gange
  • Pris fastsættes efter forløbets længde og indhold.


HOLD

  • Et hold/gruppe skal bestå af min 5 personer. 
  • Det kan være hos jer
  • Vi kan finde en lokation, jeg hjælper gerne
  • I får et tilbud enten på hele gruppen eller pr. person


MEDITATIONSHOLD

Det parasympatiske nervesystem fremmer de reaktioner, som foregår i hvile og genopbygger kroppen. Det sænker hjerteaktivitet, puls og blodtryk, fremmer mavetarmkanalens fordøjelse og kirtlers aktivitet, tømmer blære og tarm. Med meditation arbejdes der konkret med teknikker, bevægelse til aktivering af det parasymatiske system. 

HYPNOSEHOLD

Hypnose bruges til at påvirke vores hjerne, så vi kan ændre dårlige vaner eller få lindring til fysiske smerter eller psykiske vanskeligheder. Bruges i mentaltræning til at forbedre præstationer i sport eller til eksamen. Identificere underliggende årsager der kan være traumatiske eller stressfyldte oplevelser, negative overbevisninger eller uhensigtsmæssige tankemønstre.

ENERGIMEDICIN HOLD

Et nyere område med ældgamle rødder til at fremme sundhed, fysisk såvel som psykisk. Det bygger ikke bare på, hvad der er kendt indenfor vestlig videnskab og medicin, men trækker også tråde til Østens sundhedspraksis og metoder såsom akupunktur, yoga og Qi Gong. Vi træner teknikker, styrkeprøver og afbalancering, og implementering i hverdagen.  

performance hold

En træningsbane i at styrke mod og overkomme frygt. Det kan være i forhold til eksamensangst, at skulle performe, præsentationsteknikker, tale og stemmeføring samt kropsbevægelser. At kunne aflæse og sætte aftryk i et rum. Kende dit eget felt og observerer andres. Vi skal arbejde med præsentationsteknikker og lege igen. Være nysgerrige og kunne  anvende bevidst intuition, hvilket kræver at der arbejdes med konceptet "intuition"som et værktøj . 

KREAHOLD

Kunst og kreative metoder er særligt gode til at skærpe netop vores relationskompetencer. Kunst kan nemlig frisætte os og ruste os til at udtrykke os på skabende, helende og håbefulde måder. Samtidig kan kunsten også frisætte os fra de rigide bureaukratiske strukturer og bidrage til, at vi begynder at skabe helt anderledes livgivende velfærdsstier, som vi kan bevæge os udad. Vi skal male og tegne og skabe. Bruger farverne og lade os inspirerer af følelser.

NATURTERAPI HOLD

Jeg tager udgangspunkt i den naturterapeutisk tilgang, kaldet NATUR, KROP, PSYKE OG FÆLLESSKAB, som er udviklet af ViNatur (Forsker Simon Høegmark). Fokus ligger i at fremme ro, nærvær og hyggeligt fællesskab samtidig med at vi styrker nervesystemet og aktiverer klare tanker, genfinde ro og balance i kroppen, blodtrykket og stresshormonet kortisol sænkes, mens produktionen af dopamin og serotonin, et slags lykkehormon, stimuleres og humøret stiger.