SESSIONER & FORLØB

Jeg har mange forskellige hatte på når jeg arbejder terapeutisk, fordi der er så utrolig mange gode greb i de forskellige metoder og vinkler. Det kombinerer jeg ind i mine intuitive og sanselige samtaler, som også ofte ender med komplementær behandling ind i et bredt holistisk og psykologisk felt. Jeg er clairvoyant? For det første så kalder jeg det guidening, mest fordi  jeg synes det er et mere rammende ord, for det jeg kan. Der er mange måde  at få information på, nogen høre, ser, mærker energien. For det er dét det  handler om – energi! Vores energi  og jeg får meget hurtigt billeder  vist, eller følelser i min krop. Jeg kan mærke om det er ”mit eget” eller om  det kommer udefra.

DESTINATIONS FORLØB

Et forløb med ugentlige energi indblik + korttrækning i en personlig lukket gruppe samt en månedlig session, fysisk eller online. Der må altid stilles spørgsmål i din personlige gruppe 24/7. Uforpligtende samtale tilbydes. Hypnose kan tilkøbes

ENERGI PROGRAM

Et online program, hvor jeg hver uge skriver et indblik, intuitiv besked eller universel energi, som påvirker. Jeg spotter og trækker et personligt kort hver uge sammen med mine indsigter om tiden, energien og opdagelser lige nu. Du modtager det ugentlige input pr. mail el. messenger.

IDENTITETS SESSION

Session på 45 min med samtale, korttrækning og personlige og dybe indblik til din kerne og det som din energi har brug for at få spottet her og nu. Kan kombineres med hypnose.

90 min session kr. 1500,- (book 2 tider)

HYPNOSE FORLØB

Hypnosebehandling er et forløb over et antal gange, med et konkret fokus. Hypnose kan kickstarte flere processer. Det er muligt at tilkøbe en enkelt session sammen med Identitets session 
Køb 5 x hypnose

Hypnose + identitet  kr. 1500,-

DESTINATIONSFORLØB

Hver uge spotter ind i retningen og sender dig et personligt kort med indblik. din rejse kommer til at handle om, hvor ligger læringen / spotningen henne for dig? Er det noget du skal lære, er det noget du blot skal se en anden vinkel. Denne træningsbane  handler om “din platform” altså dit potentiale som sjæl.... hvem er du og ikke hvad er du og hvordan bliver du bedst muligt koblet op med det (sjælen) som er dit højere formål og dermed livsmission. Så det handler også om ansvar... at tage ansvaret for egen energi og livsformål! Hvad skal der til for at du lander? Hvad vil du have mere af... og hvad skal der være mindre af?

Indeholder: Ugentlig personlig korttrækning + energi input + månedlig session

ENERGI PROGRAM

Hvis du ikke har brug for samtaler eller terapi lige nu, men elsker at mærke energien og de input der kommer til dig, og får du det måske ikke dyrket nok, selvom du ved at det er godt for dig. Så kan dette energi program måske være den rutine du har behov for, til at blive i energien, mærke mere efter og lande i din kerne og være menneske derfra. Ikke bare engang imellem, men hele tiden.

Indeholder: Ugentlig personlig korttrækning + energi input

IDENTITETS SESSION

Sessionen kan byde på mange spændende informationer, men udgangspunktet er altid, hvad vil være bedst for dig at vide lig nu, på dette tidspunkt i livet. I sessionen kan der dukke afdøde op, vi kan blive guidet til at skulle kigge ind i tidligere liv og missioner, hvem var du engang og er der karma der skal afvikles eller opdages. Det kan også handle om helbred, hvor jeg får nogle input du kan tage med dig samt øvelser til balancering. Det er meget forskelligt, hvad der dukker op. Husk at booke to tider, hvis du ønsker den lange version.

HYPNOSE FORLØB

Hypnosen er en måde at arbejde med sin egen indre programmering og overbevisninger, der måske er blivet stadfæstet i oplevelser, traumer, både i dette eller andre liv. Hypnosen virker på den måde, at omprogrammere følelser forbundet til oplevelser eller vaner, for at tricke dine celler til at opfatte virkeligheden på en anden måde. Kan benyttes til ændring af vaner som tobak, vægttab, angst, diagnoser mv. Ønsker du hypnose i sammenhæng med Identitets session skal du booke to sammenhængende sessioner under Identitet session. 

SÅDAN ARBEJDER JEG

Jeg beder ikke om noget specifikt spørgsmål, for jeg får vist det, som matcher dit ståsted, eller det som ”universet” mener er vigtigst eller et tema for dig lige nu. Jeg får det oftest vist i beskrivende billeder – de billeder beskriver jeg for dig – og her skal du vide, at det kan godt være, at det ikke virker genkendeligt her og nu. Det kan være noget fremme i tiden, men det kan også være fra din fortid – det KAN være at det vil blive vist mere tydeligt, men ikke altid.
Jeg tegner og skriver ofte under sessionen – dette også fordi jeg tit får vist farver og billeder. Det bliver sjældent kønt, men det kan ofte være med til at forstå ordene, følelserne og sammen-hæng i hele sceancen. Jeg husker nemlig ikke så meget af det der kommer ud af munden på mig, når jeg er ”logget på” en anden. Du er meget velkommen til at optage sessionen.

Det er min force

Jeg ser absolut højeste potientiale - altid. Det er lidt højtravende og kan virke lidt vildt. Men sådan er mit system, og det er som regel det jeg får vist både i forretningsøjemed og på privatfronten. Jeg har altid kunne se menneskers og virksomheders yderste potientiale, men det er ikke sikkert, at jeg får vist MÅDEN at komme dertil. Det er en personlig rejse, som kan udforskes på mange måder. Det yderste potientiale, kan også være her og nu - altså, hvad er dit tema lige nu, og hvis det kræver handling. Jeg får altid vist det der er vigtigst for dig at vide - uanset om det er datid, nutid eller fremtid.

Det kan du gøre inden vi skal mødes

Komme med et åbent og let sind. Være klar på at der ikke er noget der er rigtigt eller for-kert, og at jeg ikke kan komme ind med konkrete emner, hvis der er modstand eller guiderne ikke mener, at det er det væsentligste lige nu i dit liv. Du må ikke være påvirket af stoffer, alkohol, piller eller have en psykisk diagnose. Det er hverken godt for dig eller mig.

Klinik ADRESSER

Ørslevvej 4
5592 Ejby


Tirsdage er muligt på adressen

Kong Georgs Vej 27, 2. sal

5000 Odense C

Mobil: 22 54 17 43