VIRKSOMHEDSAFTALE

Dine ansatte er din største værdi, så hvis de ikke trives er det en dyr fornøjelse. 
ABONNEMENT TIL SESSIONER & VIDENSDELING

GLADE OG TILFREDSE ANSATTE ER GULD VÆRD - VÆR FORANDRINGEN

Vil du gerne øge energien, motivationen og trivslen i din virksomhed eller i jeres team/afdeling?

Forskning påviser, at hvis vi sætter fokus på emotionel intelligens, så øges motivation. Det er måden vi rummer egne og andres følelser og undgår følelsesforurening og udbrændthed, som dræner menneskets psyke og fysiske formåen.

Vi arbejder med samarbejde, motivation, kreativitet, arbejdsglæde, tryghed og trivsel, som alt i alt rammer kunde- og medarbejdertilfredsheden og indtjeningen som en positiv boomerang

  • Slip trivslen fri i din virksomhed/ afdeling – eller lær hvordan I kan øge den
  • Vi træner ro, balance og harmoni
  • Når vi skaber høj trivsel og tryghed, giver det øget motivation
  • Lær at stoppe følelsesforureningen


Forløbet og tidsforbruget skræddersys til din virksomhed og vi starter derfor med et introduktionsmøde hos dig, hvor vi lærer hinanden at kende og du fortæller om din ønsker

I forløbet indgår bl.a. individuelle interviews, fælles undervisning, øvelser og trivselstræning og en køreplan for, hvordan I holder fast i den nye viden og fortsætter den vej, som I gerne vil.

Har I en arbejdsplads med 250 ansatte, hvor man i gennemsnit tjener 200 kr/t, og 20% af de ansattes produktivitet falder med blot 15% i en periode af et halvt år, vil det koste arbejdspladsen 0,15 x 6 måneder x 160 timer x 200 kr/t x 37,5 = 1.077.120 kroner.

  • AFTALE DER PASSER JER
  • KAN FOREGÅ HOS JER
  • DET KAN FOREGÅ ONLINE
  • FOKUS PÅ MEDARBEJDERTRIVSEL

5 timer

Mindre opgaver og projekter eller sessioner til ansatte eller måske en workshop?

10 timer

Flere input, sparring, brainstorm om processer og indsatser. Kan også bruges til personlige sessioner, workshops mv

20 timer

Skal du i gang med et større projekt med flere opgaver og mere sparring. Her får du mere råderum samtidig med en rigtig skarp pris.

ABONNEMENTET betales på forhånd og kan anvendes over en fleksibel tidsramme. Dette betyder, at du ikke er begrænset til at bruge timerne inden for en måned, men kan strække det ud over den tid, der passer Jer bedst. Når dine timer er brugt, vil du modtage en meddelelse fra mig. Eventuelle overskydende timer eller timer, der er blevet brugt ekstra, vil automatisk blive justeret i forbindelse med din næste registrering, hvis du fortsætter med ordningen. Ønskes der ikke opfyldning og er der overtid på kortet, vil det blot blive faktureret til almindelig takst (1500,- pr. time).

Priser er ekskl. moms - Ønsker du et samarbejde over en periode eller flere timer, så kontakt mig på: birgitte@navigazion.dk

HYPNOSE AFTALE

Stressfri fremtid for jeres borgere og ansatte

Hypnose kan hjælpe med at identificere underliggende årsager til stress eller angst. Dette kan være traumatiske eller stressfyldte oplevelser, negative overbevisninger eller uhensigtsmæssige tankemønstre. Uanset om påvirkningen opstår i den enkelte, eller påvirkes udefra, er resultatet det samme - stress!

 
Jobcentre, a-kasser, kommunale indsatser, hvor borgere og ansattes trivsel bør være i fokus
Menneskelig kontakt og personsensitivitet, så som lærer, sygeplejerske, sosu, pædagog, og hvor spejlinger i negativ karakter er uhensigtsmæssig.
Traumatisk belastningsreaktion bla. indenfor beredskab, politi, reddere, ansvarspersoner, militær mv.

Naturbaseret guidet ture i til at fremme sundhed:

2 timer pr. mdr. for alle medarbejdere (max. 15 personer)

6 måneders aftale …………………………………… 15.500 kr. ekskl. moms

Mulighed for for individuel tilpasning af omfang af ture samt prisen derefter.
Der tillægges kørsel over 25 km


Kontakt

 
AdresseR

Ørslevvej 4, Ejby

Kong Georgs vej 27,2, Odense

 
E-mail
 
Telefon