INDDANNELSES HOLD

Holdet vil modtage undervisning i forskellige temaer indenfor begrebet inddannelse. Deltagere skal betale for kost og logi samt bogpakke og materialer - undervisningen er for jer GRATIS. Jeg går ind for PAY IT FORWARD tankegangen, at give noget ud, for at sprede en ide og en viden til mange. Og Navigazion kan i fremtiden blive endnu bedre til at afvikle og udvikle inddannelse.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF NAVIGATØR TEAMET?


Inddannelsen er et ganske nyt tiltag, og er en kombi uddannelse, hvor det faglige aspekt kobles med den personlige tilgang og indsats, i en version hvor intuitionen skærpes og anvendes som en intelligens. Vi startede ud med at lave et TEST HOLD, som fik lov til at være firstmovers inden for Navigazions kommende tilbud af kurser. Flagskibet er at Inddanne ind i organisationer og virksomheder til gavn og positiv påvirkning ind i trivselsproblematikken, både fro børn og voksne. 

Opgaven er at udfylde og overholde vores mission og vision, ved at få flere organisationer til at turde tænke nyt og bruge både faglighed og menneskelig power i deres måde at udnytte det fulde potentiale i medarbejderen, barnet, lederen ect.

Der er 5 undervisningsdage med faciliteret og evidensbaseret viden omkring hjernen og hjertets kraft til at kunne ændre mønstre og adfærd. Vi skal arbejde med kroppen som et værktøj til at forstå sindet og omvendt. Vi skal arbejde med teknikker og viden til at balancerer både på celle og mental plan. Teknikker som kan kombineres med en procesplan for bedre trivsel. Og du vil være med til at udvikle og højne inddannelse med dine input, spørgsmål og konstruktive kritik.

Alt det kan i læse om her på siden.

INFO OM INDDANNELSESHOLD

  • 5 dage fra kl. 9.00-16.00
  • Lokation på Fyn
  • Kost og logi
  • Undervisningsmaterialer
  • Bogpakke (5 bøger- passer til moduler)
  • Adgang til online sparring


SÆRPRIS: 7.500,-

Kan betale i rater

DATOER FOR TESTHOLD

onsdag den 27. april

Forståelse af platform

Mønstre og overbevisninger

Vaners magt og personlig receptmandag den 2. maj

Indsigt i persontyper og mød dit ego

Genkend din indre stemme

Bag ved  blindspotning - dit livshjul
tirsdag den 17. maj

Farvernes betydning og kodning

Meditation og mindfullness

Etik

mandag den 23. maj

Intuition som værktøj

Adfærd og selvledelse

Balance/frekvensonsdag den 1. juni

Ekstern kommunikation

Relationsarbejde og tillid

Kobling af fagkompetence og intuition