NAVIGATØR INDDANNELSE

Grundigt personligt program, til dig der gerne vil koble intuitive evner med evidens og den unikke spottemetode. Det er ikke meningen vi skal kunne det samme og derfor er programmet personligt tilrettelagt. Men vi skal snuse til forskellige grene af det energetiske og sanselige område og forbinde den personlige spotteevne med fagligt relevant stof, så, det giver mening inde hverdagens greb og relevans.

POSITIV FORANDRING

Den positive implementering kan forandre alle områder af livet. Det er en følelse inde i dig, som du bevidst kan omsætte til manifestation og vejledning. På forløbet er der fysiske øvelser, meditation og lektier fra gang til gang, hvor du får mere og mere fyldt på, og kommer dybere i forståelsen af værktøjerne. En træningsbane i at ændre adfærd og personlig impact.

ENERGI MEDICIN

Læring og indsigter i kroppens naturlige mekanismer og påvirkninger. Vi har 9 systemer, der helt grundliggende holder os i live. Ved at stabiliserer og kende symptomerne i vores krop, kan vi nænsomt guide kroppen i forskellige retninger. Skab en naturlig balance og få styr på stress og tankemylder samt metoder til, når læsset vælter.