PROGRAMMERING AF BLUEPRINT

Omkodning · aktivering og SELVHYPNOSE

Realiser dine drømme på rekordtid

Uanset om det er at starte en succesfuld virksomhed, forhøje din månedlige lønseddel eller få den drømmekrop, du altid har ønsket dig: de store mål, der engang virkede så langt væk (og altid belv afbrudt af utallige blokeringer), vil nu begynde at blive din virkelighed med forbløffende en hastighed og lethed, mens du anvender accelererede manifestationsværktøjer. Veæktøjer som i små brikker og lag på lag bygges op til et nyt grundfundament i måden du tænker livet, ønsker og drømme på.

Få en dyb følelse af tillid til dig selv og din livsvej

Tillid, positivitet og en ustoppelig følelse af MOD OG UFRYGTSOMHED er det brændstof der skal til for at skabe drømmeopfyldelse på mange livsområder. Grundessensen handler om at fjerne al selvsaboterende tvivl og angst fra din følelsesmæssige og energiske højere plan: så selv når det bliver hårdt, så du er altid i flow, har det godt og bevæger dig i den bedste retning lige nu.

Øg din livskvalitet og glæde i hvert øjeblik

Når du mestrer dine visioner og ønsker, vil du bemærke en ny glød, der spreder sig til alle dimensioner af din virkelighed. Du vil begynde at opleve livet på et andet niveau, din kvalitet af tanker og følelser vil ændre sig dramatisk, og du vil finde kilder til glæde og taknemmelighed overalt, hvor du kigger hen - ofte selv på de mest usandsynlige steder.

Legemliggør en urokkelig succestankegang

De mennesker, der opnår det umulige, er dem, der lever, som om intet er umuligt. Du vil mestre denne peak-tankegang gennem en række værktøjer, der skifter din inderste identitet, omarrangerer dine virkelighedsstrukturer og fundamentalt transformerer dig på et vibrationsniveau, så 'succes og positiv tiltrækning' bliver lige så naturligt for dig som at blinke.

Bliv en mester i målsætning og målopfyldelse

Kunsten at manifestere og opstille mål supplerer hinanden smukt. Hvis du før oplevede forsinkelser i at nå dine mål, og endda i konsekvent at sætte og fokusere på de rigtige - vil du nu opnå evnen til intuitivt at sætte inspirerende mål, der løfter dig, skyder dig fremad og manifesterer jævnt hver gang, som om det er magi. Og der ER magi, for energi er tilgængeligt for os alle - opgaven er at kunne mærke dets tilstedeværelse og tro på det helt ind i maven.

Lev dit liv med kraftfulde intentioner, formål og nærvær

Når du begynder at transformere din indre verden, vil du opleve et kvantespring i, hvordan du behandler og nærmer dig din ydre verden. Du vil træffe bevidste beslutninger, der passer perfekt til dit største hele, du vil få en sjette sans for de veje og valg, der fører dig til dit formål, og du vil kanalisere din fulde groundede tilstedeværelse ind i hvert øjeblik og interaktion.

KURSET indeholder

  • Program til omprogrammering
  • Omkodning af energetisk blueprint
  • Intuitiv connection
  • Aktiveringer
  • 28 lektioner
  • Soulwork
  • Mestring af drømme og mål

Dette program er også en del af KARISMA COMMUNITY - Så ønsker du mere intuitiv kommunikation, inspiration mv, så prøv lige at undersøge, om du skal være med. Og tag endelig gerne en ven eller veninde med. Verden har brug for fyrtårne til at mestre lys og vise vejen.


kr. 1500,-