Ambassadører 

Nogen har haft noget på hjerte, og fortæller på denne side, lidt om, hvorfor de har henvendt sig til Navigazion. Her på denne side, har en masse fantastiske mennesker delt deres oplevelse eller læring. Nogle har deltaget på Grund Inddannelsen og andre har været i forløb eller være koblet op på metoderne via samarbejder med kommuner eller familiehuse. Der er flere veje til at arbejde med indre balance - og jeg er taknemmelig for alle de ord, som metoderne og jeg får med på vejen - af hjertet tak!

Mor til angst barn

Vi har været hele turen igennem , med alle tiltag i forhold til vores søn. Han var 3 år da det hele startede, og vi har været i klemme så længe i forskellige systemer. Vi kontaktede Navigazion som iværksatte et internt forløb, som senere blev et samarbejde med kommunen. Det har gjort en himmel til forskel, for vores familie. Vi fik både metoder, værktøjer og sparring til familien og til vores søn. Vi er taknemmelige og somme tider, når vi er i tvivl, så ved vi at vi altid kan kontakte Navigazion for et konkret indspark.
Annette

Unge mentor

Vores datter havde nogle selværdsproblematikker, som stod i vejen for at komme videre i bla. uddannelse, praktikker og ud i livet. Vi kørte en Identitetsforløb med Birgitte og i løbet af bare 4 mdr. var hun på plads i sig selv. Hun fik både læreplads, klarede udfordringer og kunne nu manøvre i ubalancer. Hun er generelt blevet mere modig og kan tackle og SE når en udfordring kan blive til en læring. Det har virkelig ændret hele hendes synspunkt på sig selv. Og vores på hende.
Bente

Identitetsforløb

Jeg valgte at købe et identitetsforløb til mig selv, da jeg stod i nogle udfordringer i livet, som var uoverskuelige. I et identitetsforløb fik jeg indblik og overblik. Jeg fik også nogle værktøjer jeg kunne arbejde med imellem samtalerne. Det føles lidt som at have en personlig mentor, som kun dykker ind i mit univers, og som ser, fornemmer og føler ind i mine problematikker, hvilket gav mig tryghed i min egen grundfortælling. Jeg lærte rigtigt meget om mig selv, og vi var hele vejen rundt, min barndom, mine relationer, mine mønstre. 
Henriette

Inddannelses program

Jeg har været heldig at deltage i nogle 1:1 programmer, med inddannelse og anvendt intuition i et undervisningsforløb. De metoder jeg har lært kan jeg selv bruge, men jeg bruger også rigtig mange af værktøjerne i det daglige. Det skal lige være en rutine, og pludselig er det bare noget MAN GØR! Jeg er efterhånden blevet for fortrolig med teknikkerne, at jeg ikke bare har dem implementeret men også kan give det videre. Helt klart en anbefaling herfra. Jeg kan sagtens se, at det kan bruges på mange områder. 
Signe

Kurser og vidensdeling

Jeg har deltaget i næsten alt det som Birgitte har lavet. Jeg elsker tilgangen og kan bruge det jeg lærer i mit personlige liv men også i min profession, hvor jeg arbejder med mennesker hver dag. Jeg føler jeg har været med på hele rejsen, og har både kunne føje inspiration og motivation til den udviklingsrejse det har været for mig personligt. Jeg har også været vidne til retningen og udviklingen i Navigazion, hvilket også har været inspirerende. 
Karen

Personligt og business

Jeg valgte at deltage i et forløb, fordi jeg fik nogle interne udfordringer forhold til familierelationer, men med i købet, fik jeg en masse værktøjer til at administrere min virksomhed. Jeg blev klarere i spyttet som leder, jeg kunne også ansætte ind i andre rammer og forståelser, og jeg ser en større kobling mellem liv og karriere, på en måde som giver mig en ret god balance. Jeg fik meget mere med mig, end jeg havde regnet med, og der er åbnet en boks, som jeg er blevet endnu mere nysgerrig på.
Rasmus

Inddannelse

Inddannelse er både en personlig transformationsrejse ned i kroppen for at vække intuitionen og en rejse ud i universet for at connecte.  Din kreative sans afspejler sig på de mange smukke skabeloner og modeller, og din intuitive sans og din store viden om energimedicin drysses ud over os i de mange øvelser om spotning og ned i kroppen øvelser.
Dagene er fløjet afsted og jeg har virkelig nydt rejsen. Jeg er blevet vildt inspireret og kan nemt implementere stoffet i min coachingvirksomhed.
Maja

Samarbejde

Vi har i vores virksomhed brugt Birgitte til sparring internt i organisationen. Det kan have været omkring ansættelser, mulige fremtidige opgaver og indblik i vores profil. Vi har arbejdet med de interne værdier, og øver os stadig på at være det vi siger vi er, og også at implementerer det i alle virksomhedens led. Jeg tror ikke vi ville have tænkt, at det her kunne sætte aftryk på hele vores profil, og at det kan bruge på så mange måder.  Det er ikke bare noget man lige gør - men vi er glade for at vi gjorde det!
Anonymitet er også ok!

Deltager på Inddannelse

Ofte er vi påvirket af vores omgivelser og måske danner vores eget selvbillede af de input, ris og ros vi modtager, men hvad nu hvis vi er meget mere, end det vi tror andre tænker og siger om os, og hvis nu vi kan finde frem til dette eget potentiale, vi hver har. Dette giver Inddannelse en unik mulighed for. Her kommer du rundt om ”hele dig” og får en viden om hvordan du kan spotte ind på din krop, sind og sjæl. Birgitte er samtidig en fantastisk inspirerende formidler med en enestående evne til at guide og vejlede dig på rette vej, således at du bliver din egen bedste coach. Dette har givet mig et menneskeligt boost jeg nemt kan overføre i mit arbejde som fysioterapeut. Jeg giver Inddannelse mine varmeste anbefalinger.
Ove

Spottemetoden er en gave

Efter uddannelsen i inddannelse er jeg blevet endnu bedre til at lytte til min intuition, jeg har lært endnu flere metoder til at balancere og grounde mig selv. Hvilket er en gave i mit privatliv men også i mit arbejdsliv som AKT-vejleder og psykoterapeut, hvor jeg hver dag snakker med mange mennesker i alle aldre, som er udfordret psykisk eksempelvis med dårligt selvværd, dårligt selvtillid, angst, ensomhed, ked af det hed, vrede osv. Og som ønsker en forandring i deres liv. Sådan som jeg ser det, er det min opgave, at være nærværende og lyttende, at være tilstede – så de mennesker jeg snakker med oplever sig set, hørt og forstået og i det møde, har det i hvert fald lidt bedre end da de kom. For at kunne det bruger jeg min intuition og den er meget afhængig af, at jeg er i balance med mig selv, at jeg ikke har andre dagsordner end at være tilstede på sted, i den samtale jeg er. Redskaberne og metoderne du får i uddannelsen i inddanelse kan du bruge alle steder, hvor du indgår i relationer både til dig selv og andre. Holdene er små, det opleves hyggeligt, trygt og autentisk. Materialet er lækkert og nemt at gå til, alle burde give sig selv uddannelsen i inddannelse i gave.
Lene

Mit udbytte af inddannelse

Jeg har altid vidst, at når jeg udvikler eller coacher, at så ved jeg, at det virker - jeg ved, det er rigtigt - og har især haft en chef, der gav plads til det. Og ja somme tider har jeg tvivlet - for havde jeg udviklet et produkt - så kom salget ikke bare med det samme - men måske et år efter. Men er stolt af alle de frø, jeg har sat i udviklingsopgaver - at de vokser i den store verden.
Efter at have gennemgået inddannelse over 6 moduler sætter jeg ikke spørgsmål mere til det, jeg fornemmer - for det er rigtigt. Jeg er skærpet i, at jeg er god til at lytte, til at fornemme og spotte og kan mærke, hvad der driller eller står i vejen for potentiale. Jeg kan tage sætninger - lovgivninger - paragraffer og viden, jeg opfanger og skabe nye veje, og når jeg står med produktet - ved jeg det virker. Men har været træt af andre ikke altid har kunnet se det lige her - men de bliver som regel til noget - bare lidt senere.
Jeg knuselsker Birgitte, der har udviklet inddannelse- hun er ikke som de fleste - uperfekt - sjov, inspirerende, empatisk og hun kan noget med mennesker og bliver hun for spirituel og "hulabula" , så kan jeg sagtens tage det med, som jeg har brug for. Men det hører også med i det samlede billede. Den røde tråd binder det hele sammen. Jeg bruger det hver dag i alle sammenhænge - og det har sikret en meget bedre kommunikation med andre og jeg er i balance som det også kræver.
Arbejder du med mennesker - så er inddannelse det naturlige næste step i rækken af kurser, seminarer, selvudvikling mv. Intuitionsarbejde på højt plan.
Jeg vil anbefale det til alle jeg kender.

Liselotte Ørskov

Taknemmelig for mit Destinationsforløb

Mit forløb hos Birgitte har været starten på noget helt nyt. Birgittes evne til at forstå ens følelser uden, at fortælle hvordan man egenligt har det, er helt enestående. Hun har heriblandt hjulpet mig igennem en hård periode med følelsen af ensomhed og følelsen af ikke at være god nok. Hun hjælper med at komme frem til hvor denne følelse stammer fra, og derefter at bearbejde den. Dette giver en forståelse af, hvorfor man har denne følelse, og dermed nemmere at arbejde videre med. Hver gang jeg har stået med en stor beslutning, har Birgitte været den jeg har troet mig til. Hun har her hjulpet med at finde frem til, hvilken vej der ville gavne mig mest - og har aldrig taget fejl.
Kort sagt har Birgitte været en kæmpe hjælp, og er altid til rådighed, blandt andet når man synes det hele rammer en - som jeg har benyttet mig en del af Jeg er nu kommet mere i balance med mig selv, som har givet meget mere tid og overskud til hverdagen.

Pernille Hochreuter

OVE ZACHARIASSEN

Fysioterapeut

Efter uddannelsen i inddannelse er jeg blevet endnu bedre til at lytte til min intuition, jeg har lært endnu flere metoder til at balancere og grounde mig selv. Hvilket er en gave i mit privatliv men også i mit arbejdsliv som AKT-vejleder og psykoterapeut, hvor jeg hver dag snakker med mange mennesker i alle aldre, som er udfordret psykisk eksempelvis med dårligt selvværd, dårligt selvtillid, angst, ensomhed, ked af det hed, vrede osv. Og som ønsker en forandring i deres liv. Sådan som jeg ser det, er det min opgave, at være nærværende og lyttende, at være tilstede – så de mennesker jeg snakker med oplever sig set, hørt og forstået og i det møde, har det i hvert fald lidt bedre end da de kom. For at kunne det bruger jeg min intuition og den er meget afhængig af, at jeg er i balance med mig selv, at jeg ikke har andre dagsordner end at være tilstede på sted, i den samtale jeg er. Redskaberne og metoderne du får i uddannelsen i inddanelse kan du bruge alle steder, hvor du indgår i relationer både til dig selv og andre. Holdene er små, det opleves hyggeligt, trygt og autentisk. Materialet er lækkert og nemt at gå til, alle burde give sig selv uddannelsen i inddannelse i gave.

OVE ZACHARIASSEN

Fysioterapeut

Ofte er vi påvirket af vores omgivelser og måske danner vores eget selvbillede af de input, ris og ros vi modtager, men hvad nu hvis vi er meget mere, end det vi tror andre tænker og siger om os, og hvis nu vi kan finde frem til dette eget potentiale, vi hver har. Dette giver Inddannelse en unik mulighed for. Her kommer du rundt om ”hele dig” og får en viden om hvordan du kan spotte ind på din krop, sind og sjæl. Birgitte er samtidig en fantastisk inspirerende formidler med en enestående evne til at guide og vejlede dig på rette vej, således at du bliver din egen bedste coach. Dette har givet mig et menneskeligt boost jeg nemt kan overføre i mit arbejde som fysioterapeut. Jeg giver Inddannelse mine varmeste anbefalinger.

PERNILLE HOCHREUTER

 Destinationsforløb

Mit forløb hos Birgitte har været starten på noget helt nyt. Birgittes evne til at forstå ens følelser uden, at fortælle hvordan man egenligt har det, er helt enestående. Hun har heriblandt hjulpet mig igennem en hård periode med følelsen af ensomhed og følelsen af ikke at være god nok. Hun hjælper med at komme frem til hvor denne følelse stammer fra, og derefter at bearbejde den. Dette giver en forståelse af, hvorfor man har denne følelse, og dermed nemmere at arbejde videre med. Hver gang jeg har stået med en stor beslutning, har Birgitte været den jeg har troet mig til. Hun har her hjulpet med at finde frem til, hvilken vej der ville gavne mig mest - og har aldrig taget fejl.
Kort sagt har Birgitte været en kæmpe hjælp, og er altid til rådighed, blandt andet når man synes det hele rammer en - som jeg har benyttet mig en del af Jeg er nu kommet mere i balance med mig selv, som har givet meget mere tid og overskud til hverdagen.

Kom gerne med din feedback eller anbefaling...

 

Jeg vil blive afsindig glad for at få dine ord med på siden, så giv mig endelig et skriv herunder - så vil jeg med glæde lægge det online.