NÅR DU ER MEDLEM

Alt materiale til Karisma Community ligger i en portal for sig. Du kan logge dig på her, hvis du er medlem. Klubben har også en særlig Facebook gruppe kun for medlemmere.

Karisma Community kan bidrage på forskellige måder på et personligt og åndeligt plan. Dette community er til dig der vil lyse, gå forrest, skabe god energi med din tilstedeværelse og støtte andre i deres skridt. Føle mening og styke i relationen, først og fremmest relationen til dig selv.

Åndelig udvikling: Medlemmerne kan støtte hinanden i deres åndelige oplevelser ved at dele viden, erfaringer og øvelser, der hjælper med at styrke deres åndelige forbindelse eller opnå personlig vækst.

Fælles meditation eller åbninger: Karisma Community organiserer meditationssessioner, aktiveringer eller åndelige ritualer, hvor medlemmerne kan deltage sammen for at forstærke deres åndelige oplevelse og skabe en dybere forbindelse til egen karismatiske identitet.

Støtte og rådgivning: Medlemmerne kan bruge fællesskabet som et sted, hvor de kan søge støtte og rådgivning ved udfordringer eller spørgsmål. Dette kan hjælpe med at skabe en følelse af samhørighed og forståelse.

Ceremonier og events: I gruppen organiseres der bla. ceremonier og events i forbindelse med bevidsthed om karismatiske menneskers aftryk.

Opbygning af et stærkt fællesskab: Gennem fællesskabets aktiviteter kan medlemmerne opbygge dybe og meningsfulde relationer med ligesindede, hvilket giver åndelig støtte og opmuntring.


Her er en beskrivelse af ordet Karisma: Karisma er evnen til at tiltrække og påvirke andre på en enestående måde. En person med karisma udstråler en magnetisk tiltrækningskraft, der gør dem fortryllende, inspirerende og troværdige. Karismatiske individer er ofte karakterstærke, selvsikre og har en stærk evne til at kommunikere og skabe en dyb forbindelse til andre. Det handler om at have en form for udstråling eller charme, der gør, at andre føler sig tiltrukket af personen på en måde, der går ud over almindelig tiltrækning. Karisma kan kombinere udstråling, intelligens, tillid og evnen til at etablere dybe forbindelser til andre mennesker. For nogle mennesker er karisma naturlig, mens andre kan udvikle og forbedre deres karismatiske egenskaber ved at arbejde på forskellige personlige træk og sociale færdigheder.

Her er en beskrivelse af ordet Community: I mange sammenhænge refererer "community" til en gruppe mennesker, der er sammenkoblet på en eller anden måde og er sammensat for at opbygge relationer, støtte hinanden og bidrage til trivsel. Et community kan også være et vigtigt begreb inden for sociale medier, hvor folk deltager i online fællesskaber og deler information, erfaringer og interesser med hinanden.


FÅ GRATIS - POSITIV FORANDRING forløbet som medlem af KOMPASSET

Har du i en lidt kaotiske tid svært ved at fastholde det gode humør og finde balancen mellem frygt og retning samt handlekraft. For ikke at reagerer i affekt og ude af kontekst, så er det indre system vigtigt at harmoniserer. Både for at forhindre stress og sygdom, og uhensigtsmæssigt komme til at påvirke alle omkring dig.

Vi kan skabe og genskabe balance, ved at have nogle rutiner og nogle træningsbaner, hvor vi øver positiv energi og dermed retning. Nogle bruger det til at sætte sejl og komme ud over rampen og andre har nogle områder i livet, hvor omgivelserne bare har taget kontrollen, og derfor selv mistet taget i roret.

AFFIRMATIONS UDFORDRING

Omdan din energi og din hjerne til at modtage ønsker og stille ind på et bestemt mål. Øvelsen tager 10 dage med træning i affirmation. 

DE 5 PORTALER

5 energiportaler, der åbner op for at kunne dykke ind i forskellige vinkler af manifestation. Det føles som forskellige nøgler eller åbninger - som alle har omdrejningspunkt i evnen til at manifistere. 

BOOMERANG BUSINESS

Har du virksomhed eller overvejer - så fylder jeg din bevidsthed op med noget substans ind i bla tribal marketing.

ÅRS abonnement

 395,- pr. år

Pengene trækkes automatisk

Måneds abonnement

 45,- pr. mdr.

Pengene trækkes automatisk

SOM MEDLEM BERIGES DU MED:

Medlemsklub med fordele
Facebookgruppe deltagelse
Ugentlige input
Live sessioner
EARLYBIRD OG SÆRRABATTER
Holistisk sundhedsportal

Meditationer

Hypnose aktiveringer


DU MODTAGER GRATIS ADGANG TIL:
Boomerang Business
Positiv forandring Program
AffirmationS ØVELSE

og meget mere....