DNA PROFIL

VISUEL IDENTITET // ADFÆRD & KULTUR // profildesign // KREATIV SPARRING

ABONNEMENT

Du køber et fast antal timer, og du kan vælge at bruge dem som du har lyst til. Skal du have vendt en ide, eller lavet en illustration, rette din website - det er op til dig.

IVÆRKSÆTTER DNA PROFIL

Få en god opstarts pakke, med både sparring, virksomhedsindsigt, strategi og grafiske elementer. Her er alt det du skal bruge, for at komme trygt i gang!

BUSSINESS SPARRING

En negativ eller positiv kultur er som en virus. Den smitter og vokser. Hvem har ansvaret? Og hvis det er dig, hvad er dit greb? Har du spottet helheden, og indsatsen, for at fjerne eller bevare?

Boomerang Business


Skab identitet og blev set

De potentielle kunder, som ser dine firmabiler på vejene? Eller dine annoncer, brochurer, plakater, skilte, dit logo, din hjemmeside, møder dine ansatte. Kender de dig?

Dit firmas visuelle og humanistiske identitet – navn, logo, stil – er det første dine potentieller kunder ser. Det er deres første indtryk af dit firma, og derfor skal det indtryk også stemme overens med, hvad du gerne vil signalere. Og hvad du kan levere.

Som grafisk design konsulent kan jeg få dine ønsker og tanker om din virksomhed kogt ned til en identitet, dine kunder kan forstå. Jeg kan med andre ord sørge for, at dine kunder får et godt førstehånds-indtryk – resten klarer du selv. Du ved hvad du er god til, jeg ved hvad jeg er god til. Det er da et ret godt team og SMART-THINKING!!


Lidt om processen og du behøver ikke vide noget på forhånd

Har du brug for hjælp til markedsføring, hjemmeside, logo, tryksager, konceptudvikling eller fotografering? Skriv eller ring til mig - kig evt. denne her procesbeskrivelse igennem, så ved du helt præcist, hvad du kan forvente !

DET SKAL DU VIDE

Personligt engagement er et nøgleord i mit arbejde, og jeg har derfor altid personlig kontakt med mine kunder og relationer. Jeg har ingen færdige løsninger liggende i skuffen, for alle opgaver er forskellige og det kræver forskellige løsninger. Første skridt på vejen er derfor, at vi taler sammen, så jeg kan finde ud af, hvad netop dit behov er.

Samarbejde

At udvikle et godt grafisk produkt, en hjemmeside eller et markedsføringskoncept kræver samarbejde dig og mig imellem. Du kender dit firma, jeg kender reklamebranchen. Det egentlige arbejde starter derfor først når du har godkendt mit tilbud og vi sammen sikrer, at du får det absolut bedste produkt og proces. Ud over selve opgaver og viden om branding og output, skal vi også arbejde med "HOWTO at få implementeret nogle arbejdsprocesser og forståelse for tribalisme markedsføring. Nogle af de overskrifter vi arbejder ind i omhandler dette:

Autentisk branding

Hvem er du og hvordan får du det implementeret i din virksomhed?

FRYGT SOM EN LEDETRÅD

Det handler om at navigerer i alle vores opgaver, ideer og den sparring og rådgivning der flyver om ørerne på os.

Medieluder eller diva

Lyder klamt, og det kan også til tider føles lidt sådan! At være online og præsentere sig selvom man VIRKELIG har det svært ved at se, høre opleve sig selv online.

Markedsføring kan være en retti bitch

Det er faktisk ikke så svært og alligevel er det bøvlet. Opgaven skal gøres, og den gør ikke sig selv, hvad vælger du af løsning, for der er flere muligheder? Hvad skal blive i huset og hvad skal andre fixe?

Strategi og processer

Det er faktisk ikke så svært og alligevel er det bøvlet. Opgaven skal gøres, og den gør ikke sig selv, hvad vælger du af løsning, for der er flere muligheder? Hvad skal blive i huset og hvad skal udliciteres.

ABONNEMENT

Sparring & fastholdelse af identitet

Få konkret sparring og rådgivning med denne ordning. Ordningen kan bruges når du skal fastholde din nuværende profil med produktion og sparring af designopgaver. Sparring samt rådgivning til hverdagens ledelse og lederprofil. Det er absolut muligt at mixe!
Du vil modtage en oversigt over udførte opgaver. Abonnementet betales forud, og kan løbe over en udefineret periode. Det vil sige, at det IKKE skal være brugt inden en måned eksempelvis - når timerne er brugt, vil du få en mail fra mig. Timer der er i rest eller brugt for meget vil blive påført den næste registrering, hvis du kører videre med ordningen. Ønskes der ikke opfyldning og er der overtid på abonnementet, vil det blot blive faktureret til almindelig takst (1250,- pr. time).

5 TIMER

Køb 5 timer til forskelligt design og tilrettelser, samt lettere sparring. kan bruges til vedligehold og enkelte opgaver hist og pist. SPAR kr. 1000,-

10 TIMER

Køb 10 timer giver dig råderum over flere opgaver og tid til  mere brainstorming, hvis behovet er til det. Du bestemmer.   SPAR kr. 2500,-

20 TIMER

Skal du i gang med et større projekt med flere opgaver og mere sparring, så vil jeg tilråde dig dette abonnement. Her får du mere råderum samtidig med en rigtig god pris. SPAR kr. 7000,-

Pris er ekskl. moms

Kr. 32.000,-

Min. 50 timers arbejde på en normal timepris på 1250,- så du får hele pakken til ca. 50%. Pris er ekskl. moms og evt. gebyrer til diverse programmer og webhosting. Kan betales i rater.

IVÆRKSÆTTER DNA PROFIL

For at du kommer drøn godt i gang med din business,  laver vi et program, som får dig helskindet igennem denne proces. Det vil sige brainstorm og planlægning, hvor jeg guider dig. Det tager den tid det tager, og du ender ud med et fuldstændig logopakke og visuel identitet, samt muligheden for at vi sammen laver 3Xworkshops, som kan omhandler det som du har brug for. Det opdages i processen. 

Kick-off session + visuel identitet samt 3 selvvalgte workshops samt arbejde med virksomhedens udtryk og profil. Der udarbejdes grafisk opsætning af diverse systemer.

Sådan ser forløbet ud:
 
Kick-off Sparring og brainstorm

Design til logo og visuel identitet

Website og mailsystem
3 x workshops der understøtter din destination

BUSINESS SPARRING

Hvem sparrer du med, når du føler dig udfordret, eller bare har brug for at få vendt nogle tanker/idéer? Hvordan sikrer du dig, at du har det bedst mulige beslutningsgrundlag, inden du gør noget? Hvordan bruger du bedst muligt din intuition?
Har du brug for at få vendt nogle strukturere, ideer eller muligheder, som du erne vil have lidt sparring eller brainstorm på, så tager jeg gerne et "kig" ind i din virksomhed, og fornemmer hvor der evt. er en ubalance eller noget en opgave, som  jeg kan give dig lidt ord med på vejen. Jeg tapper ind i den helhed og de udfordringer/vinkler som du står midt i, og sammen forsøger vi at hive det ned til noget konkret - og noget brugbart.  Et klip er 60 min - men de kan sagtens slås sammen til en længere samtale eller brainstorm. Du bestemmer! 

5 KLIP KR. 5500,-
10 KLIP KR. 9900,-
20 KLIP KR. 15.500,-
Pris er ekskl. moms
HVORNÅR KUNNE DET VÆRE FEDT AT SPARRE MED MIG
  • Når du er i tvivl om NEXT MOVE
  • Når der skal udvikles
  • Når der er problemer med ansatte eller bare udfordringer generelt
  • Når der skal ansættes / nye veje
  • Når du møder modstand
  • Når der er ubalance
  • Når du selv sejler
  • Når muligheder opstår

Skal jeg facilitere jeres næste pejlemærke?

Har i brug for lidt konceptudvikling og ideer, så kommer jeg gerne ud med et indlæg eller nogle input til fremtidens ledelse og branding.