KOMPAS PROGRAM

Når først du mestrer kompasset, så er destinationen tydeligere

Træd ind i en verden af naturlig velvære med vores skræddersyede 1:1 KOMPAS PROGRAM. Vi kombinerer gammel visdom med moderne evidens og bringer dig en personlig og organisatorisk udviklingsrejse fyldt med naturlige værktøjer og metoder. Vores mål? At udforske diverse vinkler af livsvelvære og mindskelse af stress, depression og mistrivsel, både for børn og voksne.

Lad os sammen begive os ud på denne naturlige rejse mod velvære og balance. Book en uforpligtende samtale og lad os sammen skabe en rejse, der bringer glæde, harmoni og naturlig trivsel ind i dit liv og din organisation!

skolevægring

Børn der har skoleværing eller mistrives har ofte brug for en værktøjskasse til at håndtere følelser og oplevelser.  Det har forældrene også ofte, da det er hårdt at se til og føle sig magtesløs. Jo før der sættes ind, jo tidligere kan barnet igen føle glæde ved en aktiv dag og skoledag. Læring kommer IKKE før trivsel!

Tilbage på job (i livet)

Sygdom, stress eller andre udfordringer, som har sat spor i hele ens system, kan desværre så endnu flere frø til fremtiden. Ved ikke at få bevidstgjort sammenhængen og bearbejdet de oplevelser, tanker og påvirkninger, kan livet gå helt i stå og efterlades mennesker i dyb sorg og krise. Livet venter ikke - tag action!

potentiale

Du ønsker at skubbe til dit eget potentiale, og vil derfor benyttet dette forløb til at tilgode se evner, drømme og intuition. Ved at lave et indre arbejde får du værktøjer til at forstå din energi og dermed skubbe til dine intelligente cellers højeste potentiale. Mange ved slet ikke, at den største stopklods i vores liv, ofte er os selv. Det kan vi arbejde med i sådan et forløb.

KOMPAS PROGRAM

Et forløb der kan bruges til en personlig udvikling og energimestring. Jeg kombinerer samtalen med en træningsbane i selvbalancering og at kunne spotte indad i forhold til påvirkninger og reaktionsmønstre.  

Forløbet er til dig, som ønsker grundliggende opdagelser i dit liv, eller hvis du/i i jeres familie, parforhold, jobsituation føler dig uafklaret eller på vildspor - eller en fagligt platform til en videre udvikling, der har til formål at du står gladere op hver morgen, og kan anskue livet positivt og give dig følelsen af mening og helhed.

Vi mødes som udgangspunkt én gang om måneden (on/offline), og jeg anbefaler at forløbet kører i min. 4 måneder. Der vil dukke andre emner op som ikke var synlige i opstarten, og det vil ofte være koblet på din identitet og personlighed. 

For at du aldrig er alene i processen laves der et lukket forum til forløbets mange info og overleveringer samt aftaler, her kan der stilles spørgsmål og bruge gruppen som notesbog, arkiv og hylde. Det er både rart og smart, at have et sted at ligge alle de ting der dukker op, og have muligheden for at stille mig spørgsmål vedr. egne observationer, tanker og følelser. På den måde er jeg altid tæt på, når noget pludseligt opstår. 

Hver uge vil du få et indblik med udgangpunkt i et samtalekort, som er koblet på dine udfordringer - din opgave - din rejse og de kommende opdagelser.

Ekstra samtale/session i indeværende mdr.  850,- (KUN FOR FORLØB)


NATURLIG bevidsthed

Forløbet er en flydende proces, hvor det der dukker op til overfladen, er det vi griber fat i. Intuitivt og sanseligt vil vi skubbe til dine personlige ressourcer og handlemønstre i de forskellige scenerier. Vi kan møde forskellige emner - eksempelvis:

  • Opstarts forventningssamtale
  • 1,5 timers session pr. gang
  • Online sparring i privat gruppe
  • Personlige indblik og sparring til udvikling og udfordringer.
  • Mentaltræning og rutiner
  • Øvelser og praktiske opgaver
  • Online inspiration
  • Adgang til mig 24/7
  • Månedlig session
  • Virksomhedsordning (evt. hos jer)- Kontakt mig for aftale.


PRIS 1.100,- 

pr. mdr.

Rejse Gennem Velvære:Dyk

ind i en rejse, der udforsker naturlige metoder til at pleje krop, sind og sanser. Vi trækker på gammel visdom og moderne forskning for at skabe en helt unik oplevelse, der bringer balance og harmoni til hverdagen.

Gennemsøg Mulige Vinkler

Vi udforsker forskellige tilgange til livsvelvære, fordi vi forstår, at der ikke er en universel løsning. Vores mål er at skabe et værktøjskit af naturlige metoder, der passer til dig, uanset om du er enkeltperson eller en del af en gruppe, et team eller en organisation.

Positiv Indflydelse på Følelser og Optimisme

Vi mener, at naturlig velvære også inkluderer følelsesmæssig trivsel og optimisme. Vores forløb hjælper med at skabe en dybere forbindelse til dine følelser og styrker en positiv tilgang til livet.

For Private Og Organisationer

Uanset om du er en enkeltperson, en familie, en gruppe eller en organisation, er vores 1:1 Destinations Forløb designet til at bringe positiv forandring. Vi tilpasser vores tilgang til at opfylde dine unikke behov og mål.

VIRKSOMHEDSAFTALE

Dine ansatte er din største værdi, så hvis de ikke trives er det en dyr fornøjelse. Med en aftale om forløb, kan du tilbyde dine ansatte eller familier ro på fronterne og en mulighed for at lande hurtigst muligt igen.

Jeg arbejder både med børn og voksne samt grupper. Jeg kan også komme internt i organisationen efter aftale.