NAVIGATØR TEAM

Navigazion samarbejder med andre virksomheder og fagkompetencer, ind i de opgaver hvor det er relevant. Alle samarbejdspartnere har inddannelse koblet på deres fagkompetence, som er værktøjet og indgangen i et samarbejde med os.

Birgitte Pliniussen
KREATIV MAGIKER
Telefon: 22541743
birgitte@navigazion.dk

Jeg er ejer af firmaet Navigazion Aps, og jeg ser mig selv som fremtidsforsker. Og hvad indebære det? Fremtidsforskning er en “eklektisk” tilgang til verden. Hvilket med andre ord vil sige, at fremtidsforskere stjæler med arme og ben alt hvad der virker fra andre discipliner for at sætte det sammen på nye måder. Formålet er at skabe overblik og vise nye sammenhænge, der peger fremad. Og det må man sige at Inddannelse er! Naturlig visdom flettet med evidens og forskning ind i emner som helbred, velvære, trivsel og sundhed til både krop, sind og sjæl. Efter mange år i erhvervslivet, har jeg slået mig ned på, at fremme bæredygtighed til naturen og mennesker.

Kim Pliniussen
SPORTSTOSSE
Telefon: 61 76 32 83
mtb@kimpliniussen.dk

Jeg har arbejdet med børn og unge i mange år. Været støttekontaktperson for mange især drenge, som var udfordret på den ene eller den anden måde. Jeg elsker al sport, og bruger også min passion for at bevæge kroppen, ind i de opgaver og samarbejder jeg laver med børn og unge. Igennem tiden har jeg taget mange kurser inden for kroppens anatomi og bevægelse samt kost. Jeg er ejer af et MTB hold samt virksomheden “Kim Pliniussen” - som er alt med omdrejningspunkt omkring MTB, både udfordringer, oplevelser, reparationer og en masse god energi, som er det jeg selv oplever med sporten.

BJARNE DALHØJ
FAMILIEVEJLEDER
Telefon: 23 41 34 20
kontakt@bjarnedalhoej.dk

Jeg har altid haft en softspot for børn og unges trivsel og mistrivsel, samt familie synagierne - og samarbejdet med institutioner. Jeg bruger min erfaring og oparbejdede evne, til at spotte relationer, og se dynamikken, så den rigtige indsats kan forme sig. Det er i  tillid til processer og hinanden vi kan rykke på mennesker, vaner og retninger. Jeg kobler op med kollegaer, hvis jeg fornemmer behovet, eller tænker at indsatsen vil blive mere konkret og hel . Jeg har i flere omgange arbejdet sammen med Birgitte, og har selv kendskab til den intuitive tilgang og de processer der åbnes, når vi i fællesskab kobler det tværfaglige niveau.