SÅDAN ARBEJDER JEG

Det kan måske lyde som en mærkelig kombination, at jeg både arbejder med identiteter og destinationer, både når det handler om et visuelt udtryk, men også ind et indre miljø. I virkeligheden, så er det lidt det samme inden i mig. For opgaven for mig at se, er at spotte en sammenhæng, nogle helheder, noget unikt, det som skal flettes sammen og definere den nye destination - uanset om det er udseendet på en designprofil eller at sammensætte øvelser, teknikker, træningsbaner ind i et indre miljø der skal balanceres. For i virkeligheden er begge dele et indgreb i en identitet! Og hvor min opgave som navigatør, er at navigerer mod det største/bedste potentiale og den ypperste version af det eller dig. Det er ALTID en unik opgave, og derfor går jeg til det med hjertet forrest, så vi ikke misser noget i processen. Der ligger nemlig meget sjældent en færdig plan, for på den måde vil man 100% sikkert misse noget i forløbet. Faktisk tager jeg det nok mere som KlodsHans i eventyret  - samler lidt op undervejs, uden imponade eller store armbevægelser, for så at finde en magisk løsning på det hele - så eventyret ender lyksaligt.

En kombination af metoder

Herunder vil jeg beskrive de forskellige vinkler, som jeg kombinerer alt afhængig af opgave. Mit virke er hovedsageligt i det tværfaglige, hvor evidens møder visdom, og hvor det giver mening at genskabe flere naturlige sundhedsteknikker og energi balancering. Det handler altså om, at kunne bruge naturlige teknikker ind i både pleje, helbred og mental trivsel, men absolut også til vedligehold, balancering og stabilisering. Disse forskellige vinkler kan være med til at nedsætte sygeforløb, skabe bedre arbejdsmiljø og være med til at skabe god kultur og adfærd - ganske enkelt fordi man har det bedre fra top til tå.


Energi medicin

Donna Eden har i mange år undervist i denne type teknikker til balancering ind i vores meridianbaner, som føder vores nervesystem. Det er balancering af vores 9 hovedsystemer, som ganske enkelt er til, for at holde os i live. Der findes oceaner af små tappeteknikker og berøringsmetoder, som alle har en positiv påvirkning af vores systemer. Ved at arbejde mere holistisk og ikke kun symptombehandle, kan vi med teknikkerne forebygge og styrke immunforsvaret.

Spotning

Det handler om at kunne fornemme, og lade sin mavefornemmelse og intuition guide ind i kommunikationen. Det kan være både en fysisk tale kommunikation eller en frekvens i rummet, fra personer eller en situation. Ved at spotte bagved en foreliggende begivenhed, kan jeg hurtigt fange, hvorfra opgaven skal vinkles og hvilke elementer jeg skal sætte i spil. Det er mit vigtigste værktøj, for at ramme opgaven rent. Og dette værktøj guider mig både ind i mit virke som grafiker og som trivselskonsulent.


Naturligt miljø

Jeg hapser fra forskellig forskning, evidens og erfaring, for at arbejde så naturligt som muligt - det er med og af naturen, både til at være i og bruge af. Det kan eksempelvis være med elementer fra hømopati, zoneterapi og tapping og Feng Shui, som har også rod i kinesisk medicin. Det kan være vejrtrækningsøvelser og naturterapi og brug af de mange urter ligger til grund for datidens medicin og nu helsekost, og hvor jeg kombinerer ny viden og gamle teknikker ind i en helspektret miljøforståelse.

Helbred & miljø

Der er ALTID heling imellem mig og mine kunder, uanset hvad opgaven er. Jeg har klienter til samtaler, forløb, naturoptimering, sanseforståelse og kunder til processer, projekter, design og kultur/adfærds optimering. Healing er et lidt udskældt ord, fordi det forstås som noget hokus pokus, hvor i de engelsktalende lande, taler man om både healing og spirit, som noget der er til stede i vores omgivelser - ligesom at hele et sår eller at være healer kan være en læge eller en der sørger for du får det bedre. Jeg healer - fordi jeg netop forbinder energien med den enkelte - uanset HVAD jeg rører ved.