Birgitte Pliniussen

Kort om mig - den lange version er nedenunder. Ejer, direktør, udvikler, filantrop, fremtidsforsker, designer, grafisker, konceptudvikler, legebarn, instruktør, forfatter, tegner, sanger og danser (ikk supergod, men jeg kan lide det), optimist, fyrtårn, energiarbejder “Det skal give mening” & “Justify your name”- mine allervigtigste leveregler. Hvad kan give mere mening end at få unicorn og glimmerdrys ud til folket - ud til så mange som overhovedet muligt. Flere der kan spotte og være et fyrtårn for andre, som lyser op og lyser vejen og lader denne energi sprede sig som ringe i vandet. #unicorn

Jeg er en entreprenør der elsker kreative, udfordrende og nytænkende ideer. At skabe fra bunden, tænder al gnist i mig og jeg kan ikke få nok af friheden i at gå egne veje og være med til at åbne for andres porte. Mine erfaringer er efterhånden mange, og jeg troede på et tidspunkt, at min uddannelse, skulle være rammen i mit virke. Men det skal det ikke. Jeg skal koble ALT det jeg er med alt det jeg har lært, både fra skoler, kurser og livet! Jeg vil nok vove at påstå, at dem der HAR arbejdet med mig, vil sige, at det er “anderledes” at arbejde i min krøllede og energifyldte proces. Jeg kan med min evne til at “fornemme” danne det billede du skal bruge, for at tro på egne evner og måske oven i købet tænde for motivationen til at gå efter det.


Hvem er Navigazion

Jeg ser mig selv som en innovativ udbyder af services der bla. kobler undervisning af bæredygtig velvære og livsglæde og helt kommercielle koncept og udviklingsprojekter. Jeg ønsker at skabe holdbare løsninger for mennesker og organisationer, som har udfordringer, uforløste drømme, evner at den ene eller anden art eller blot et ønske om at kunne opretholde en god balance i de processer man nu engang står i. Jeg ønsker ikke at sætte en label på den enkelte – jeg ønsker ikke at diagnosticere ej heller stigmatisere. Til gengæld vil jeg gøre den enkelte klar til selv at løse udfordringer – være modig – turde se tingene i øjnene og ændre det man kan og vil. Det handler om at  ruste mennesker til at gå videre i livet, trods bagage og modstand og også kigge på egne evner og potentiale bla. via spottemetoden og indblik i egen energi. Og det er sådan set samme indgangsvinkel jeg altid går til opgaver med. Det handler generelt om at blindspotte - finde de vinkler som skygger for helheden.

Navigazion er udvikler af Inddannelse som en metode og en måde at implementere personlig selvcoaching og selvbalancering. I metoden er der taget udgangspunkt i forskning inden for naturen, trivsel, ledelse, mentalisering, positiv psykologi, intelligente celler og fysiologi og viden ind i det mentale sind, hvor hjernens forskellige frekvenser kan aktiveres og hvor vi samtidig får en forståelse for de tre hjerner - både den logiske hjerne, hjertet og maven. Inddannelse er inddragelse af fagkompetencernes mange berøringsflader og forgreninger i sociologi, psykologi, pædagogik, antropologi, biologi, videnskabsstudier m.v. Inddannelsens metoder tager udgangspunkt i den opfattelse, at mennesker bidrager mere, hvis deres personlige spotteevner og indre balance aktiveresl med fagkompetencer og potentiale og det i øvrigt giver mening for den enkelte og sammenhængen. Intuitionen er kompasset, som er en intelligens der er koblet på sanser samt hjernebølger og som kan trænes. Det har jeg skabt den perfekte træningsbane til - og det behøver absolut ikke blive støvet og kedeligt - tværdigmod!.

Men jeg er også grafiker og konceptudvikler og instruktør - evner jeg elsker at udføre og opgaver jeg også arbejder med. Fordi design og udvikling i det humanitære og organisatoriske føles ens i mig. At se og fornemme en retning og en opgave eller livsopgave, både kan være et visuelt udtryk for en virksomheds liv eller overlevelse som det kan være et udsyn og indblik for en individuel personlig rejse. For mig er der ingen forskel på energien i opgaven - det er blot udførslen og destinationen.

Birgitte Pliniussen

Jeg er ejer af firmaet Navigazion Aps, som er et konsulentbureau med fokus på identitet og destination, både til human og organisatorisk design (og ivrig benytter af tant og fjas). Jeg udvikler projekter, koncepter, brainstorms, workshops, læringskoncepter, temadage og har udover uddannelse i inddannelse også mentorordninger samt coach og terapi samtaler, hvor jeg bruger forskningens viden om bla. naturen til både terapi og behandling. Inddannelse er en grundtænkning i hele mit setup, som er udviklet ud fra mange årtusinders viden om menneskers væren, og som er mit bedste værktøj i alle de samarbejder jeg går ind i - uanset om det er grafiske, kreative eller humanistiske opgaver.

Intuitivt værktøj

Det højste formål her i livet er at følge sit hjerte, at gøre en forskel for andre menneske.  Du kender garanteret følelsen, for ellers er jeg sikker på, at du ikke befandt dig på denne side! Med flere til at bidrage med deres personlige magi i deres hverdag og virke, jo før kan vi hele på de mange års systemer, som ikke gav trivsel og balance, men som lærte os en masse om, hvordan det ikke skal gøres. Vi bliver hele tiden klogere, så med oldtidens visdom og nutidens videnskab kan vi forme fremtidens helhed.

Mit cv - mit livsarkiv

Jeg er uddannet grafisk designer og konceptudvikler og har arbejdet med det i mange år, faktisk siden jeg var 19 år gammel. Jeg elsker kreativeopgaver, og har altid malet og tegnet. Jeg har sideløbende taget kurser inden for ledelse, salg, HR, Processer, konceptudvikling og været nysgerrig på den holistiske verden og er naturterapeut, holistisk behandler og formidler.

Jeg har 21 års erfaring som teaterinstruktør, for børn og unge - og hvor nogle af deltagerne var med diagnoser eller andre udfordringer, der bla. blev sendt i min retning fra familiehuset. 

Det er muligt at lave et samarbejde ved. §52 og §54 ordninger som støttekontaktperson. Gruppeforløb med fokus på indre trivsel og øvelse i tillid til processer. 

Ledelse & selvledelse

Selvledelse er hvor den enkelte har ansvar for egne processer og tager fællesskabet og teamwork seriøst på en passioneret måde. ledelse er at gå foran og bane vej for den gode energi.

Spotteteknik

At bruge egne medfødte evner og intuitiv intelligens i en større helhed i kombination med  faglighed og personlig identitet.

Bæredygtighed

En helhedstanke, der skal være grundliggende for samarbejder og måden vi bruger tid, ting, os selv og jordens ressourcer på.

Natur og naturlighed

En holistisk tankegang, hvor videnskab og visdom smelter sammen, og det bedste fra begge verdner skaber en fælles retning.

Justify your name

Vi står inde for det vi siger og gør, ikke kun som fagperson, men også som det menneske vi er med vores holdninger. Walk the talk!

Giver det mening?

Det vi hver dag byder ind med, skal give mening og skabe ringe i vandet . Det er både på individuelt plan og som organisation, ellers trives mennesket ikke.

Min DNA

At æde sin egen medicin

For at skabe den bedste proces, hvor der er  vilje, power og passion, skal vi selv trives og føle denne indre balance mellem vores eget indre og vores kompetencer. Hvis energien ikke er til stedes, så har vi ikke gjort det godt nok! Menneskers og organisationers gode fundament og indre kompas er vejen til at kunne spotte optimalt og være det fyrtårn, som andre vil støtte sig til og lade lyse for sig. 

Det skal give mening

Hvis det vi gør, siger eller sætter i gang ikke giver mening, så skal det stoppe. Til gengæld, hvis det vi gør giver os gode tilbagemeldinger og gejst, så skal vi udvikle på det og gøre mere af det. Vi vil skabe ringe i vandet med denne revolutionerende tilgang til mennesker der hjælper mennesker og formår at guide sig selv og andre. Når vi i vores arbejder føler, at det vi gør giver mening, så giver livet også mening! Happy endning!