Bliv medlem og få adgang til events

ET NETVÆRK DER IKKE ER ET NETVÆRK - MEN EN STAMME

Du kan vælge at tilmelde dig vores fællesskab, for at få adgang til den næste event. Eller også skal du være heldig at kende en, der er så venlig at inviterer dig med? Det koster INGENTING at være medlem af KOMPASSET  - det er kun events, møder og arrangementer der koster noget. Men der kan du vælge til eller fra som du lyster (næsten). 

KOMPASSET

Tribal FÆLLESSKAB

Tribal:  Ordet betyder ”stamme” på dansk og refererer til fællesskaber – nærmere betegnet ”stammefællesskaber”. Tankegangen, der ligger til grund for et Tribal fællesskab, stammer fra den franske sociolog Michel Maffesoli, som betonede individets behov for at indgå i fællesskaber samt dets søgen efter identitet og tilhørssteder i et samfund, der ikke længere er bygget på traditioner.

Kompas: Et kompas er et måleinstrument, som kan fortælle retningen mod Jordens magnetiske nordpol, der ikke er det samme som den geografiske nordpol. Har du brug for hurtig navigation, mens du er på farten? Dit kompas er værktøjet til IKKE at fare vild og orientere dig på din rute.

Én af grundtankerne bag et Tribal Fællesskab er, at der skabes et univers, der linker individer sammen med andre i et stammefællesskab opbygget omkring deres følelser og passion for "helheden". Mennesker spiller en stor rolle i at etablere og at styrke disse fællesskaber, og bidrager til styrkelsen og udviklingen af disse. Samtidig med at det er en kæmpe værdi for den enkelte at vide, at deres tilstedeværelse give mening. Sammenhængen er nemlig styrken - den enkeltes impact er en nøgle til fællesskabet.

Ved at deltage i denne stamme vil du møde ligesindede - mennesker der som dig har noget på hjerte, noget at dele ud af og et ønske om at gøre verden til et bedre sted. Forhåbentligt vil kommende Inddannede personer have lyst til at videreudvikle og sparre med andre, som har opdaget flow og processer, som en måde at tænke, føle og handle på.

Tribal og kompas tankegangen er med til at skabe den stamme og det fællesskab, som sikre hinandens "overlevelse" og hvor en gruppe  mennesker, har samme historie, vaner, ideer, drømme, værdier, som de værner om og priser højt, og et ønske om at styre i særlig retning, og have tilliden og trygheden med stammen omkring sig. 

BLIV EN DEL AF KOMPASSET

  • Tilbud om et årligt fællesseminar
  • Gratisk intuitivt netværk
  • Tværfaglig intern sparring
  • Online gruppe
  • Deltagergebyr pr. gang (lokaleleje + snack/kaffe mv).
  • En masse god energi
  • Min.  deltagelse på 2 arrangementer årligt.
Det kan du forvente

...at det her "netværk" ikke er noget du har set før eller kender andre steder fra. For der er ikke noget program, der er ikke noget fast og der er heller intet abonnement! Hvis vi nogensinde skal nå dertil, hvor vi flyder med og tør det, så skal det trænes. KOMPASSET er et sted at træne processer, ved ikke at kende alting på forhånd. Så du kan altså ikke dømme og vurderer, hvad du synes det her er værd i kroner, øre. Du kan heller ikke beslutte ud fra "whats in it for me" - for det er umuligt at gennemskue. Det eneste du kan gøre, for at finde dit svar - er at mærke efter! Skal jeg være med et sted, hvor andre også bare går med i processen, hvor dem der er der, tænker og øver sig i at trives med det ukendte og med spontanitet og ikke mindst intuition - det er her svaret ligger.