LÆR AT SPILLE LIVETS SPIL

Ungeprogram med fokus på trivsel, ansvar og livsglæde


Lær at spille livets spil er til dig der er 13-20 år - det er 10 uger med intuitiv livslæring, greb og værktøjer til dig (unge menneske) eller dit barn/teen, som ønsker at slippe fri for besnærrende overbevisninger, som hæmmer dem i at være SIG SELV.

Fokus er på en naturlig, sund vej til mentalt overskud og væren i egen krop, tanker, følelser og sanser. Programmet giver den unge en portal ind til eget hjerte og til eget mod og til at tage aktivt del i livet, og have hverdagsgreb til at håndtere påvirkninger, negative som positive.

Jeg har udviklet flere livs og læringsprogrammer og teknikker, som med fremtidsforskningens øjne er koblet af mange elementer. Det vil sige, at der hapses og tages elementer fra mange allerede kendte filosofier og videnskab, som jeg kan se kan kobles anderledes - så det faktisk kan bruges aktivt. Det er en masse fede metoder til på en lettere måde, at stabiliserer eget nervesystem og dermed kunne tage styring på egne tanker og mønstre. Samtidig ved vi rigtigt meget om positiv psykologi, kognitiv læring, vagusnerve, mindfullness og alt muligt andet. og jeg byder ind med ALT det jeg ved, og i kan bare hapse det der giver mening for jer. Og vi kan vende og dreje oplevelserne online.

Jeg har i mange år arbejdet med performance og har i den forbindelse især arbejdet med børn og unge, som på den ene eller anden måde mistet gnisten. Somme tider vidste de det godt selv, andre gange så var der en opdagelse i at få spot på. Men alle med et resultat af, at de kom ud på den anden side med en ny begyndelse, som kunne sættes i spil og så frø til fremtiden.

Lær at spille livets spil, vil være en blanding af online sessioner, små film, øvelser og træningsbaner, hvor der vil være opgaver, som handler om at observerer og måske inddrage andre, måske i en vennegruppe eller i familien, eller dem i gruppen?  

Programmet indeholder:

  • 5 x personlige samtaler
  • 10 ugers træningsbane
  • Materiale (online)
  • Øvelser


1:1 sessioner
Det er muligt at bestille ekstra online samtale - kontakt mig for dette.
Pris: 880,-

Hele programmet

Pris: 2.500,-