Naturlig og
energetisk medicin

Giv kroppen lov til at bearbejde og balancerer på celleplan og via nervernes information

Alle ved at der findes planter, som før i tiden var den eneste medicin mennesket kendte. I dette kursus, skal vi møde dele af planteriget i form af æstetiske dråber, fordi forskningen har påvist store effekter med duftene og de kemiske reaktioner. Men vi skal også arbejde med kroppens egen power. Den er nemlig ret fantastisk, og har mange helbredende og balancerende funktioner. Ved at forstå kroppens sprog i forhold til smerter, påvirkninger osv, kan vi med simple øvelser og viden om systemer balancerer vores energisystem, så kroppen selv behandler og balancerer. 

Ved at forstå koblingen mellem de forskellige energisystemer i kroppen, kan vi udligne de mønstre vi har i livet i dag, som er grunden til at vi får de sygdomme som vi får i denne tid. Bla flere autoimmune sygdomme, stress relaterede symptomer og depressioner.

Her kommer en kort oversigt over systemer, som vi skal koble i Naturens Medicin


Medianer - presset og træt, skifter medianerne retning og begynder at aflader.

Lymfer - I kroppens lymfesystem (lymfeknuder og lymfekar) er milliarder af hvide blodlegemer med til at bekæmpe infektioner forårsaget af virus og bakterier

Nervesystem - Disse sanseinformationer transporteres via nervesystemets sensoriske nervefibre ind til de centrale dele af nervesystemet, som udgøres af rygmarven og hjernen

Akupressurpunkter - Det er én af de ældste behandlingsformer der findes og metoden læner sig meget op ad akupunktur.

Hormoner - Hormonsystemet er et komplekst netværk af beskeder mellem nervesystemet og vigtige kropsfunktioner, herunder forplantningsevne, immunsystem, stofskifte og adfærd.

Energifelt - Energifelter er placeret omkring kroppen og korresponderer med chakraerne i kroppen. Energifelterne ligger som et beskyttende lag omkring kroppen, som ozonlaget omkring jorden.

KURSET indeholder

Datoer: Lørdage kl. 10.00 - 16.00

Nye datoer snart!

Sted: FYN

Pris: 3300,-

  • 2 dage
  • 6 timer pr. gang
  • Notesbog
  • Øvelser og rutiner
  • Kompendie
  • Online kommunikations gruppe
  • Diplom