NAVIGATØR TEAM

Navigazion samarbejder med andre virksomheder og fagkompetencer, ind i de opgaver hvor det er relevant. Alle samarbejdspartnere har inddannelse koblet på deres fagkompetence, som er værktøjet og indgangen i et samarbejde med os.

Birgitte Pliniussen
Telefon: 22541743
Mail: birgitte@navigazion.dk

Jeg er ejer af firmaet Navigazion Aps, som er et konsulentbureau med fokus på menneskers indre og ydre balance og dermed helbred. Jeg udvikler læringskoncepter, projekter, temaer og har udover uddannelse i inddannelse også mentorordninger samt coach og terapi samtaler, hvor jeg bruger forskningens viden om bla. naturen til både terapi og behandling. Inddannelse er en grundtænkning i hele mit setup, som er udviklet ud fra mange årtusinders viden om menneskers væren og kontakt til intuition. Til inddannelsen har jeg udviklet en spottemetode, som er et unikt værktøj til at arbejde med mennesker i alle lag og niveauer.

Liselotte Ørskov
Telefon: 27 61 16 24
Mail: liselotte@navigazion.dk

Liselotte Ørskov er tilknyttet Navigazion ApS som forretningsudvikler. Liselotte har en lang baggrund indenfor salg, ledelse og forretningsudvikling. Liselotte har gennem mange år samarbejdet med jobcentre i Jylland og på Fyn og har udviklet produkter til mennesker der er en eller anden grund ikke har haft et job eller en uddannelse – lige fra udsatte unge til direktører. En af Liselottes største kompetencer er, at hun kan udvikle produkter ud fra kundernes ønske og under hensyntagen til evt. lovgivning mv. Hun har senest deltaget i uddannelsen inddannelse og er derfor klar sammen med Navigazion til at udbrede inddannelse til mange brancher.

Kim Pliniussen
Telefon: 61 76 32 83
Mail: mtb@kimpliniussen.dk

Jeg har arbejdet med børn og unge i mange år. Været støttekontaktperson for mange især drenge, som var udfordret på den ene eller den anden måde. Jeg elsker al sport, og bruger også min passion for at bevæge kroppen, ind i de opgaver og samarbejder jeg laver med børn og unge. Igennem tiden har jeg taget mange kurser inden for kroppens anatomi og bevægelse samt kost. Jeg er ejer af et MTB hold samt virksomheden “Kim Pliniussen” - som er alt med omdrejningspunkt omkring MTB, både udfordringer, oplevelser, reparationer og en masse god energi, som er det jeg selv oplever med sporten.