Af hjertet tak!

Inddannelse er min livsmission!

 “Det skal give mening” & “Justefy your name”- mine allervigtigste leveregler. Hvad kan give mere mening end at få Inddannelsen skal ud til så mange som overhovedet muligt, og få uddannet et helt korps af Inddannelsesnavigatører, som kan vise vejen, med deres gode fundament og indre kompas. De kan spotte og være det fyrtårn, som gerne vil lyse og vise vejen og lad andre støtte sig op ad, og igen lade sig sprede som ringe i vandet.…

Mine 10 år som selvstændig og 21 år som primusmotor i børneteater Ramazang, har givet mig uvurderlige erfaringer og værktøjer, som jeg ønsker andre skal få gavn af. Jeg har samlet alle mine kurser og uddannelser, jeg har taget igennem tidens løb, og konstrueret en revolutionerede og unik uddannelse/kursus i Inddannelse.

Det højste formål her i livet er at følge sit hjerte, at gøre en forskel for andre mennesker… Du kender garanteret følelsen, for ellers er jeg sikker på, at du ikke befandt dig på denne side….

På Inddannelsen lærer du at spotte, at bruge egne medfødte talenter, at fornemme og bruge dit indre kompas. Som Inddannelsesnavigatør og med din toolbox, ved du nu hvordan du skal arbejde bag facaden, som alle mennesker har opbygget af den ene eller anden årsag. Inddannelsen kan bruges i relationer til andre mennesker, men også til opgaver, arbejdsmiljøer og projekter.

Der findes kun personer i Navigazion, som arbejder ud fra hjertet. Det er i min/vores optik, den ENESTE måde som findes, at arbejde ud fra. Og den eneste måde - vi vil og - kan arbejde på.  

Vision/Mission

Missionen er at gøre Inddannelse tilgængelig for alle mennesker, som arbejder med andre mennesker, og ønsker at arbejde indad. De får et ekstra hjælpemiddel eller pejlemærke til lige præcis at gøre den store forskel, og få elever, unge, ansatte, borgere, klienter, kollegaer, mennesker,  projekter, situationer, arbejdsmiljøer og opgaver - til at lykkedes. Alt det kræver er vilje og et åbent, ærligt og nysgerrigt sind. 

Visionen går i alt sin enkelthed ud på, at inddannelsen skal nå ud til så mange som muligt, og bidrage med et værktøj til fagkompetence. Som igen ender ud i succeshistorier, som breder sig, og udvikler sig hurtigt og stort. Dermed lykkedes visionen, som i sidste ende vil resultere i nysgerrige afbalancerede voksne med deres indre kompas på plads, som skal guide de næste generationer ud på deres livs indre og ydre rejse.

Vores værdiprofil er vigtig for alt det vi gør!

Vi skal æde vores egen medicin

For at skabe det bedste team, der har vilje, power og passion, skal vi selv trives og føle denne indre balance mellem vores eget indre og vores kompetencer. Hvis teamet ikke trives, så har vi ikke gjort det godt nok! Deres gode fundament og indre kompas er vejen til at kunne spotte optimalt og være det fyrtårn, som andre vil støtte sig til og lade lyse for sig. Ved at vi internt her i Navigazion har fokus på hinanden kan vi løfte mere og give mere ud.

Det skal give mening

Hvis det vi gør, siger eller sætter i gang ikke giver mening, så skal det stoppe. Til gengæld, hvis det vi gør giver os gode tilbagemeldinger og gejst, så skal vi udvikle på det og gøre mere af det. Vi vil skabe ringe i vandet med denne revolutionerende tilgang til mennesker der hjælper mennesker. Når vi i vores arbejder føler, at det vi gør giver mening, så giver livet også mening!

Ledelse

Selvledelse er hvor den enkelte har ansvar for egne processer og tager fællesskabet og teamwork seriøst på en passioneret måde.

Spotte

At bruge egne medfødte talenter og intuitiv intelligens i en større helhed i kombination med  faglighed og personlig identitet.

Bæredygtighed

En helhedstanke, der skal være grundliggende for samarbejder og måden vi bruger tid, ting og os selv på.

Team

Korpsånd og villighed til at dele erfaringer, viden, glæder og sorger med korpset. Et netværk af hjertepersoner.

Justify your name

Vi står inde for det vi siger og gør, ikke kun som fagperson, men også som det menneske vi er med vores holdninger.

Det skal give mening

Det vi hver dag byder ind med, skal give mening og skabe ringe i vandet . Det er både på individuelt plan og som organisation