Af hjertet tak!

Inddannelse er min livsmission!

 “Det skal give mening” & “Justify your name”- mine allervigtigste leveregler. Hvad kan give mere mening end at få Inddannelsen ud til så mange som overhovedet muligt, og få inddannet et helt korps af navigatører, som kan vise vejen og selv gå skridtene, med deres holistiske vinkler og indre kompas. De kan spotte og være det fyrtårn, som lyser op og lyser vejen for andre og lade det sprede sig som ringe i vandet.…

Det højste formål her i livet er at følge sit hjerte, at gøre en forskel for andre mennesker… Du kender garanteret følelsen, for ellers er jeg sikker på, at du ikke befandt dig på denne side….

Der findes kun personer i og omkring Navigazion, som arbejder ud fra hjertet. Det er i min/vores optik, den ENESTE måde som findes, at arbejde ud fra. Og den eneste måde - vi vil og - kan arbejde på.  Og det ønsker vi at få endnu flere til. At de kan mærke når noget er rigtigt eller godt for dem - og det modsatte.

Missionen  At gøre en forskel, og få elever, unge, ansatte, borgere, klienter, kollegaer, mennesker,  projekter, situationer, arbejdsmiljøer og opgaver - til at føle sig bedre tilpas mentalt, i kroppen og på et sanseligt (åndeligt) plan. 

Visionen går i alt sin enkelthed ud på, at inddannelsen skal nå ud til så mange som muligt, og bidrage med et værktøj til menneskelig og faglig kompetence.  At gøre verden til et bedre sted, den tid vi har til at lave et aftryk på jorden og i mennesker - punktum.  

Vores værdiprofil er vigtig for alt det vi gør!

Vi skal æde vores egen medicin

For at skabe det bedste team, der har vilje, power og passion, skal vi selv trives og føle denne indre balance mellem vores eget indre og vores kompetencer. Hvis teamet ikke trives, så har vi ikke gjort det godt nok! Deres gode fundament og indre kompas er vejen til at kunne spotte optimalt og være det fyrtårn, som andre vil støtte sig til og lade lyse for sig. Ved at vi internt her i Navigazion har fokus på hinanden kan vi løfte mere og give mere ud.

Det skal give mening

Hvis det vi gør, siger eller sætter i gang ikke giver mening, så skal det stoppe. Til gengæld, hvis det vi gør giver os gode tilbagemeldinger og gejst, så skal vi udvikle på det og gøre mere af det. Vi vil skabe ringe i vandet med denne revolutionerende tilgang til mennesker der hjælper mennesker og formår at guide sig selv. Når vi i vores arbejder føler, at det vi gør giver mening, så giver livet også mening! Happy endning!

Ledelse

Selvledelse er hvor den enkelte har ansvar for egne processer og tager fællesskabet og teamwork seriøst på en passioneret måde.

Spotte

At bruge egne medfødte talenter og intuitiv intelligens i en større helhed i kombination med  faglighed og personlig identitet.

Bæredygtighed

En helhedstanke, der skal være grundliggende for samarbejder og måden vi bruger tid, ting og os selv på.

Team

Korpsånd og villighed til at dele erfaringer, viden, glæder og sorger med korpset. Et netværk af hjertepersoner.

Justify your name

Vi står inde for det vi siger og gør, ikke kun som fagperson, men også som det menneske vi er med vores holdninger.

Det skal give mening

Det vi hver dag byder ind med, skal give mening og skabe ringe i vandet . Det er både på individuelt plan og som organisation