Jeg hedder Birgitte Pliniussen og er alsidig og en engageret professionel virksomhedsejer med en unik tilgang til at skabe forandringer og positiv energi i både individuelle og organisatoriske miljøer. Med en baggrund som grafisk designer og ekspert i intuitiv kommunikation, har jeg en evne til at se dybere lag af menneskelig interaktion og påvirkning især når business delen kombineres med viden om menneskets natur, mentale helhed og cellers påvirkning.

Min tilgang til arbejdet med identitet, kommunikation og harmoni er præget af min filosofi om at bevidsthed og energiforståelse er nøglen til en helhjertet indsats og med det personlige perspektiv og relation i front.

Med en passion for at integrere naturlige metoder og moderne evidens i mine tilgange, kombinerer jeg viden fra forskning, erfaring, naturen og intuition for at skabe effektive løsninger til at fremme sundhed, god energi og kulturudvikling. Min optimistiske tilgang og evne til at skabe resonans og engagement er kendetegnende for mit arbejde, og jeg er dedikeret til at sprede glæde, viden og positiv forandring i verden og i os mennesker.

Måske virker mit arbejde som en usædvanlig kombination - at arbejde med identiteter og destinationer, både visuelt og i organisationers indre miljøer, og så også have personlige forløb. Min grafiske baggrund har klart et aftryk i måden jeg ser og fornemmer identitet og energi. For jeg har altid fornemmet designs og retninger for organisationer, og "set" processer og designs for mit indre. en evne jeg har lang tid om at forstå 100% og som nu er mit vigtigste værktøj i forbindelsen mellem mennesket, naturlig intuition, output og helhed. 

I virkeligheden er der en dyb forbindelse mellem disse aspekter, en rød tråd der binder dem sammen. Denne tråd væver organisationers værdier sammen med deres visuelle udtryk, på samme måde som medarbejdernes ambassadørskab er sammenkoblet med vores humanitære fodspor og de konstante påvirkninger, vi navigerer igennem. Og alle aftryk er spor der giver processer et sprog og en destination.

Mennesket er en kilde til energi, og vi efterlader aftryk hvor end vi går. En væsentlig del af vores rejse er at lære at være opmærksomme på de aftryk, vi efterlader. Og det er her, min rolle træder i karakter. Jeg er ejer, direktør, udvikler, filantrop, fremtidsforsker, designer, konceptudvikler, legebarn, instruktør, forfatter, tegner, sanger og danser (måske ikke den bedste, men jeg elsker det). Min tilgang er præget af optimisme og den gode energi, og mine mantraer er "Det skal give mening" og "Justify your name."

Hvad kunne give mere mening end at viderebringe alt det jeg er og kan, uden begrænsninger! Min værktøjskasse kan bruges til indsatser, greb, formidling ind i cellers påvirkninger og vores energetiske væren, konceptudvikling, projekter, formidling, foredrag - for jeg synes at alle skal have muligheden for adgang til samme værktøjer, som jeg har. At alle kan omsætte deres viden og skills bevidst! At dele min viden, erfaring og værktøjskasse med så mange som muligt, er for mig den mest meningsfulde måde at bruge min energi, passion og tid på. 

Det er et livsformål.

KOMPETENCER

Konsulent med terapeutiske og naturlige værktøjer 

Formidler af foredrag, workshops og undervisning.

Kreativ tænkende og god til at tegne, illustrerer og skabe.

Iværksætter og idemager

Teknisk snilde og forståelse for systemer og programmer

UDDANNELSER
Certificeret Hypnotisør
NATUR TERAPEUT uddannelse
Kursus i ENERGI MEDICIN
Baby tummel INSTRUKTØR
CERTIFICERET i INTUITIV KOMMUNIKATION
Kreativ KONCEPTUDVIKLER
GRAFISK DESIGNER
SALGSASSISTENT