MEDFØDTE EVNER!

For det første så kalder jeg det guidening, mest fordi
jeg synes det er et mere rammende ord, for det felt og min metode. Der er mange måde
at få information på, nogen høre, ser, mærker energien. For det er dét det
handler om – energi! Vores energi mødes og jeg får meget hurtigt billeder
vist, eller følelser i min krop. Jeg kan mærke om det er ”mit eget” eller om
det kommer udefra.

Her er jeg

Navigazion er mit virke, hvor jeg som designer/AD’er altid brugt mine evner til at se dybere og skabe en rød tråd i fra det jeg mærkede og så til et konkret produkt – jeg troede blot jeg var kreativ, og virkelig forstod at ramme folks ønsker, indtil det gik op for mig, at jeg brugte mine evner – en viden jeg fik skubbet til og bearbejdet i 2016, hvorefter jeg uddanner mig i klarsyn/viden. Siden da blev kommunikation et nyt begreb for mig. Det ændrede ikke så meget på mine færdigheder og opgaver, men jeg forstod nu bedre selv de info der dukker op i et rum, hos en person eller i al almindelighed, når blot jeg bevæger mig ud i det åbne rum.

sådan gør jeg

Jeg beder ikke om noget specifikt spørgsmål, for jeg får vist det, som matcher dit ståsted, eller det som ”universet” mener er vigtigst eller et tema for dig lige nu. Jeg får det oftest vist i beskrivende billeder – de billeder beskriver jeg for dig – og her skal du vide, at det kan godt være, at det ikke virker genkendeligt her og nu. Det kan være noget fremme i tiden, men det kan også være fra din fortid – det KAN være at det vil blive vist mere tydeligt, men ikke altid.
Jeg bruger ofte kort og tegner under sessionen – dette også fordi jeg tit får vist farver og billeder. Tegningen er sjældent kønt, men det kan ofte være med til at forstå ordene, følelserne og sammen-hæng i hele sceancen. Jeg husker nemlig ikke så meget af det der kommer ud af munden på mig, når jeg er ”logget på” en anden. Du er meget velkommen til at optage sessionen.

Det er min styrke

Jeg ser absolut højeste potientiale - altid. Det er lidt højtravende og kan virke lidt vildt. Men sådan er mit system, og det er som regel det jeg får vist både i forretningsøjemed og på privatfronten. Jeg har altid kunne se menneskers og virksomheders yderste potientiale, men det er ikke sikkert, at jeg får vist MÅDEN at komme dertil. Det er en personlig rejse, som kan udforskes på mange måder. Det yderste potientiale, kan også være her og nu - altså, hvad er dit tema lige nu, og hvis det kræver handling. Jeg får altid vist det der er vigtigst for dig at vide - uanset om det er datid, nutid eller fremtid. 

Mix af METODER

Siden vores søn som ca 3 årig (2011) havde komplikationer med næring, produkter uden at få bivirkninger, har jeg interesseret mig for kost, e-stoffer, naturlig føde og ikke naturlig føde, og for kroppens reaktioner på den kost vi indtager. Undersøger krydslinjer omkring mentale udfordringer, diagnoser med eksempelvis mangel af bestemte fødevare, og for meget af noget andet. Det har ført mig vidt omkring i min søgen. Og meget af den viden deler jeg ud af, under mine oplæg, sessioner mv. Naturen har rigtig mange af de svar, som verden leder efter, og dem forsøger jeg at samle op undervejs i min søgen på "det gode liv" - som er individuelt for os alle.

Det kan du gøre inden vi skal mødes

Komme med et åbent og let sind. Være klar på at der ikke er noget der er rigtigt eller forkert, og at jeg ikke kan komme ind med konkrete emner, hvis der er modstand eller energien ikke mener, at det er det væsentligste lige nu i dit liv. Du må ikke være påvirket af stoffer, alkohol, piller eller have en psykisk diagnose. Det er hverken godt for dig eller mig.