Projekt eller opgave

KOMMUNER · ORGANISATIONER · VIRKSOMHEDER · TEAMWORKS · PROCESSER


Få Navigazion med i jeres interne projekt eller på en konkret opgave. Vi kan sammensætte et fagkompetente team, hvis det er nødvendigt eller komme med sparring og ideudvikling på det menneskelige og personlige plan. I Navvigazion er vinklen altid med fokus på humanistisk, faglig og helhjertet indsats.


Jeg har i en årrække arbejdet som støtte/kontaktperson til eksterne opgaver i bla. Nordfyns og Odense Kommune og har været brugt som konsulent til familiehuse og andre rådgivere. Jeg har kørt interne forløb i virksomheder og brugt som sparring til konflikthåndtering eller mistrivsel i organisationer. Jeg ser ofte opgaven fra andre vinkler og bliver en kobling mellem system og mennesker.  Relation og tillid er kernen, og ved at være tættere på mennesket, kommer der også andre løsninger. Mine metoder er inddragende og lærende, hvilket er vigtigt for processen, og for det ansvar der hviler på dem der skal være en del af opgaven. Jeg fokuserer ikke kun på målet, da det kan rykke sig i processen - jeg har øje for helheden og at menneske matcher retning og udvikling. jeg har sat mig sammen med et fagkompetente team, som jeg vælger at trække på, i de forskellige opgaver, hvor det er relevant. Det er også et team, som jeg interns sparre med, og som kobles på efter opgavens størrelse og hensigt.

Kontakt

Kontakt for at indgå i et samarbejde. Det kan enten være på en konkret sag, eller vi kan lave en aftale på et timeantal der passer jer, som gør at Navigazions koncept kan spredes på flere sager, personer eller opgaver.