START INDEFRA OG UD


Inddannelse tager afsæt i psykologi, adfærd, vaner, mindfullness, sanser, stress og sygdom og miljø - fordi det hænger sammen. Spotningen, som er det unikke ved inddannelse,  er det intuitive sprog man lære at mestre med Navigazions uddannelse i inddannelse. 

NÆSTE HOLD

Fysisk hold med fokus på fælles oplevelser og nærvær. Kan bookes med eller uden overnatning inklusiv kost - 3 x 2 dage

10. - 11. oktober 2022

24. - 25. oktober 2022

14. - 15. november 2022


Kr. 17.500,-


Med kost uden overnatning Kr. 12.995,-

PRIVAT HOLD

Fremtidens tværfaglige indsats for bedre trivsel og bedre ledelse og selvledelse.  Metodens grundform og hvordan den implementeres i et indre og ydre miljø. Optimer dit team eller afdeling, eller book inddannelse til en privat gruppe. Vi aftaler forløbets proces, sted og tidspunkt, for gruppen. 


 Fra Kr. 9.500,-


Saml jeres egen gruppe - Pris pr. person - min. 5 personer 

Tilmeld her eller nederst på siden


VIGTIG INFO


Læs evt. om bruttolønsordning
Er du jobsøgende, kan du spørge dit jobcenter, om Inddannelse kunne være en mulighed.
Vi kan afvikle kurset for jer, eller det kan gøres hos jer. 


Er Inddannelse din eller organisationens næste investering? 

INDDANNELSE


Kommunikation på et humanistisk plan, HVOR DU LÆRER AT mestre SPOTNING, og processe indsatser

Inddannelse er en blanding af viden og værktøjer, som et ekstra sprog der kan aktiveres og implementeres alle steder, hvor mennesker arbejder med mennesker. At blive inddannet aktiverer latente mekanismer, der ligger og simre under de faglige kompetencer, og som et ekstra sprog vil lette forståelse af vores følelsesregistre, som har udslag i vores mentale tilstand samt kroppens og sindets balance. Inddannelse er viden og forståelse for evnen til at spotte. Du kan benytte spotning på jobbet og i livet samt miljøer og situationsbestemte opgaver. Ved denne aktivering vil emner som ansvar, mod, overblik, passion, og indre kompas komme i spil og dermed vil værktøjerne automatisk pejle til forandringer i almen adfærd samt balancering indefra og ud. Personer der implementere uddannelsen i  inddannelse kan agere som et fyrtårn for andre, sig selv og ind i en større strategisk organisatorisk værdikultur. Din rolle kan benyttes til at koble al tilgængelig viden, indre og ydre kommunikation og fornemme det større billede, og samtidig have løsningsforslag til brug af værktøjer og metoder. Ved at investere i inddannelse til den enkelte, investeres der samtidig i indsats til flere. Det giver mening!

LÆR AT MESTRE SPOTNING

Du bliver stand til at blindspotte ind i personer og situationer. Din intuition skærpes og bliver et værktøj til at bygge bro mellem mennesker, system, miljø og indsats.

Faciliteret og evidensbaseret viden omkring hjernen og cellers kraft til at kunne ændre mønstre og adfærd. Kendskab til kroppen som et værktøj til at forstå sindet og omvendt. Teknikker og viden til at balancerer både på celle og mental plan. Metoder som kan kombineres med en procesplan for bedre forståelse af mennesker og situationer - konkrete værktøjer, til at give videre og til at bruge selv!

Inddannelse kan noget som uddannelse ikke kan alene. Det er koblingen mellem alt det faglærte/tillærte og det medfødte, som et særdeles veludviklet sprog der kommunikerer med intuitionen. Øvelser og teknikker er baseret og vinklet på evidensbaseret forskning og viden, som allerede bruges og kendes i dag.

Denne inddannelse tager afsæt i psykologi, adfærd, vaner, mindfullness, stress og sygdom - fordi det hænger sammen. Spotningen, som er det unikke ved inddannelse,  er det intuitive sprog man kan lære at mestre på Navigazions inddannelse. Vi starter indefra og ud - ikke omvendt!
UDVIKLINGSPOTENTIALE OG FORANDRING I MENNESKER

Fra filosof til at indlede filosofi og mestre den

Fra at tænke til at gøre til at være.

Fra sind til krop til sjæl

Fra viden til erfaring til visdom

ALLE MODTAGER
 • 6  moduler
 • Undervisningsmaterialer
 • Notesbog + kuglepen
 • Bogpakke (3 bøger)
 • 1 x 1:1 personlig samtale
 • Efterfølgende supervision
 • Facebook-gruppe kun for inddannede

deltag på HOLD
 • 3x2 dages moduler
 • Med eller uden overnatning i dobb. værelse
 • Kost og logi
 • Enkeltværelse er tilkøb
 • Fysisk fremmøde

INTERNT HOLD
 • Vi aftaler processen, så det passer til jeres organisation eller team/gruppe
 • En eller flere afdelinger
 • Ledelses investering
 • Borger investering
 • Børn & unge investering
 • Privat gruppe
 • Adgang til underviser 24/7
 • Lukket gruppeforum til sparring


Vedligeholdelse af din RAB certificering.


ALLE HAR GAVN AF INDDANNELSE

Inddannelse henvender sig til medarbejdere på alle niveauer i organisationer, som er præget af personlige og intuitive kommunikationsopgaver. Opgaven er at kunne mestre spotning til gavn for sig selv og  med mulighed for at videregive erfaringer og opdagelser i kombinationen med fagrelevans + inddannelse. Personer med indblik og viden om inddannelse vil være fordelagtige i mange fag og lag, hvor mennesker arbejder med mennesker, eksempelvis indenfor sundhedsvæsenet, pleje og omsorg, børn, unge og familie, ledelse,  jobcentre samt undervisning (skoler/efterskoler mv.) - Målgruppen er bred fordi metoden og den viden der ligger bag, bliver forbundet til det individuelle menneskes humanistiske latente sanser. Hele inddannelsesprogrammet er kobler op på evidensbaseret viden og forskning ind i krop, psyke, mental helbred og holistisk helhed.

Tilmelding Inddannelse

Om betaling og tilmelding

Få en uforpligtende samtale omkring Inddannelse - du kan også tilmelde dig ved at ringe på: 22 54 17 43


Efter tilmelding:

Du modtager en mail med nogle oplysninger om tid, sted mv. samt adgang til en lukket gruppe mv. Du skal have adgang til nogle materialer, der ligger online. 

Betaling:

Vi aftaler også omkring betaling - det kan være det skal være i rater eller betales af en virksomhed, det tager vi alt sammen i processen. Du betaler kr. 5.000,- i depositum, og kan aflyse indtil 8 uger før opstart af seminaret, og få det fulde beløb retur. Efter de 8 uger får du 50% retur.

Restbeløbet kan betales i rater frem til opstart. Ønsker du en særlig aftale, så kontakt, og vi finder en løsning.