OVERBYGNING

TIL INDDANNELSE

Med inddannelsen som grundplatform, kan der bygges ovenpå og ind i de forskellige emner. 

ULTRANIVEAU

POWERMIND SYSTEM, DER KOBLES OVEN PÅ INDDANNELSES GRUNDPRINCIPPER 
OG UDVIDER INTUITIONEN YDERLIGERE

Ultraniveau er at arbejde med frekvenserne, som din intuition har adgang til, og som giver dig præcise informationer til dig selv, eller til dine omgivelser. På GrundInddannelse fik du et overview over mulighederne ved at bruge intuition i forskellig termer og sammenhænge. Med Ultraniveau arbejder vi udelukkende med mulighederne i tankefeltet, og den frekvens som hjernebølger arbejder i. Vi har forskellige stadier når vi er vågne og når vi sover. Det vil sige, at vores system er som en computer - den kan være aktiv eller i dvale, men systemet køre konstant, og i disse forskellige niveauer kan operativsystemet noget forskelligt, og det kan vi udnytte.

På disse to dage, skal vi arbejde med alfa, delta og theta niveauer, og hvordan du kan kommunikere på daglig basis med intuition. Ultraniveau er en styrkelse af dine allerede kompatible systemer, og hvor du samtidig kommer til at mestre loven om tiltrækning, psykomatiske oplevelser imellem det fysiske og det psykiske og det energispace der ligger derimellem.

Ultraniveau kurset et spændende felt med forskning fra bla. USA og med udspring i Silva metoderne, koblet op med inddannelses principperne.

TILMELD

Dato: 3 + 4 november kl. 9.00 - 16.30

Overnatning pris: kr. 1800,- (incl. aftensmad)


Pris: 3600,- 

2 dage incl. morgenmad + frokost