Guidende samtale

En intuitiv sparring og udviklende samtale kan blive meget dyb, det afhænger helt af, hvad du kommer med og hvilke områder vi sammen bevæger os ind i. Jeg vil gerne have lov til at stille helt rent ind på opgaven og dig, uden at der i forvejen ligger et fast program. Denne type supervision handler om, at vi kommer ind i krogene af din identitet, og så tæt på dine udfordringer, drømme og ønsker som muligt. 

Vi stiller skarpt og derfor er supervisionen med udgangspunkt i intuition og vi tillader at dreje af eller vinkle, hvis noget dukker op. Det betyder også at der kan komme meget vigtige input til dig, som indebære øvelser og værktøjer til dig, som du får mulighed for at arbejde med og som er katalyseret helt konkret til dig.

Min indgang går både på det fysiske, det mentale og det intuitive, hvilket giver en 360° gennemgang af din identitet. Og alt der dukker op er vigtigt, ellers ville det ikke finde vej i denne fælles pejling. 

Vi skal sammen grovsortere og hente de vigtige brikker, for hvis du forstår intentionen, så kan det give dig et helt og større billede af, hvem du selv er og hvem du ønsker at være i fremtiden, og om der er nogle konkrete tiltag, du kan implementere direkte?

supervision 
KAN INDEHOLDE:

Boost til helbred og værktøjer til indre arbejde for immunforsvar og sundhed.

Forståelse for dine relationer og koblinger med miljøer og mennesker.

Er du et voksent stjernebarn?

Indblik i blokeringer, mønstre og historie

Egen intuitive evner.

Mission i livet og på jobbet.

Pris 1500,-

Session kan foregå fysisk - via Skype, FaceTime eller telefonisk.  Sessionen tager ca 1,5 time med intro/afrunding

Sessioner kan foregå i hjemmet  mod kørselstillæg


læs også: DESTINATIONS FORLØB

Det er muligt at købe et forløb, hvor vi arbejder i en proces omkring et specifikt emne, der opstår i den første session. Der kan komme en opdagelse, som du har brug for at dykke ned i - og så gør vi det. Læs mere om forløb