SOS

Det handler om dig og din rejse

Du har nogle spørgsmål i og om livet og dets udfordringer, eller du står i en forunderlig tid, hvor der sker forandringer i livet?  uanset hvad, så er jeg klar til at lyse for dig, og styrke sine skridt og din retning. Se mig som et pejlemærke eller en støttende hånd, der samtidig giver dig mod, viden om dig selv og pejling til de næste skridt.

Identitet // Session

Du kan booke en enkelt samtale/session til at spotte og balancere en nuværende situation. Sessionen er intuitiv og der arbejdes med både krop, mentalt og sindet samt intuition.  Alle henvendelser er fortrolige og kan benyttes af både børn, voksne eller en gruppe (familie el.lign). 

En session kan foregå online eller fysisk. 


Session varer 1 time
Pris 1.500,- 
Ønskes en længere session - Efterfølgende time kr. 850,-

Destination // Forløb

Personlige forløb, som kan varetages af forskellige indsatser, men som koordineres internt. Du kan henvende dig personligt, men organisationer, virksomheder mv kan også henvende sig med en opgave til Navigazion. Vi indleder med en samtale og en procesplan. Vi kan evt. bruges som indslusning til anden behandling. Til forløb oprettes et forum til processen, hvor relevante personer deltager. 


Samtale/session varer 1,5 time pr. gang/mdr.
Pris 1.250,-  pr. session/pr. mdr
Ekstra samtale/session 850,-Ønsker i som kommune eller organisation at få intern sparring eller forløb til borgere eller ansatte, så kontakt mig, og vi laver en løsning der passer til jeres behov.

Sådan foregår et Destinationsforløb

I en opstartssamtale får vi os pejlet ind på årsager, omstændigheder og indre processer. Det kan være dig selv en situation eller måske jeres barn, der har udfordringer, og som sætter et aftryk på hele familien. Jeg opretter en online gruppe til vores forløb, hvor du på ugentlig plan, får input fra mig af. Gruppen er samtidig din/jeres personlige Logbog, hvor vi kommunikerer om alverdens hændelser og udfordringer, og jeg byder ind og spotter bagved de omkringliggende årsager. Du/i får opgaver og metoder til jeres værktøjskasse, og lærer at mestre følelsesmæssige blokeringer samt manøvre i utilregneligt terræn.