COACHENDE SAMTALE TERAPI

Det handler om dig og din rejse

Har du udfordringer, spørgsmål, bøvl og bras eller blot et ønske om at flytte dig fra A til B, så kan disse intuitive samtaler eller forløb være en mulighed for din rejse. Det kan godt være at udgangspunktet for vores møde starter ét sted, men destinationen kan ændres i processen, for det er der helt sikkert en mening med.

Identitet // Samtale

Du kan booke en enkelt samtale/session til at spotte og balancere en nuværende situation. Sessionen er intuitiv og der arbejdes med både krop, mentalt og sindet samt intuition.  Alle henvendelser er fortrolige og kan benyttes af både børn, voksne eller en gruppe (familie el.lign). 

En session kan foregå online eller fysisk. 


Samtale/Session varer 1 time
Pris 1.500,- 
Ønskes en længere session - Efterfølgende time kr. 850,-

Destination // Forløb

Personlige coachende forløb, som kan varetages af forskellige indsatser, men som koordineres internt. Du kan henvende dig personligt, men organisationer, virksomheder mv kan også henvende sig med en opgave til evt. en medarbejder/ansat. Vi indleder med en samtale og en procesplan. Vi kan evt. bruges som indslusning til anden behandling. Til forløb oprettes et forum til processen, hvor relevante personer deltager. 


Samtale/session varer 1,5 time pr. gang/mdr.
Pris 1.250,-  pr. session/pr. mdr
Ekstra samtale/session 850,-Ønsker i som kommune eller organisation at få intern sparring eller forløb til borgere eller ansatte, så kontakt mig, og vi laver en løsning der passer til jeres behov.

Sådan foregår et Destinationsforløb

I en opstartssamtale får vi os pejlet ind på årsager, omstændigheder og indre processer. Det kan være dig selv en situation eller måske jeres barn, der har udfordringer, og som sætter et aftryk på hele familien. Jeg opretter en online gruppe til vores forløb, hvor du på ugentlig plan, får input fra mig af. Gruppen er samtidig din/jeres personlige Logbog, hvor vi kommunikerer om alverdens hændelser og udfordringer, og jeg byder ind og spotter bagved de omkringliggende årsager. Du/i får opgaver og metoder til jeres værktøjskasse, og lærer at mestre følelsesmæssige blokeringer samt manøvre i utilregneligt terræn.